2777
2789
عنوان

تخمک گذاری

594 بازدید | 53 پست

سلام کی میدونه اونایی که سیکلشون طولانی و بالای ۳۵ روز هست تخمک گذاریشون چجوریه؟؟من هرجا خوندم نوشته ۱۴ روز قبل از موعد پری تخمک گذاری میشه یعنی کسی که طول پریودش طولانیه تخمک گذاری دیرتره وتخمکش بیشتر رشد میکنه و بزرگتر میشه بعد آزاد میشه؟؟؟؟

گاهی خدا درها را می بندد وپنجره ها را قفل میکند....چه زیباست فکر کنیم شاید بیرون طوفان باشد.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سوال منم هست

واقعا منم چن وقته ذهنم درگیرشه...

لطفا اگه کسی میدونه جواب بده

گاهی خدا درها را می بندد وپنجره ها را قفل میکند....چه زیباست فکر کنیم شاید بیرون طوفان باشد.
گلم تو ۳ ماه گذشته چندروز طول میکشید تا پریود بعدیت

برا من تقریبا بین ۳۵ تا ۳۸ روز طول میکشه

اینجور خانمایی تخمکشون دیر بالغ میشه

من شنیدم تخمک در هر روز ۲ میل رشد میکنه یعنی کسی که دوره اش ۳۵ روزه تخمک گذاریش ۲۰ پری میشه میشه فولیکولش میشه ۲۰

چه تاریخی ماه گذشته پریود شدی این ماه چی پریود شدی یانه

۱۹ آبان و ۲۸ آذر

اینجور خانمایی تخمکشون دیر بالغ میشه 

این دلیل قانع کننده ست واقعا اینجوریه؟؟شما از دکتر زنان پرسیدی

من شنیدم تخمک در هر روز ۲ میل رشد میکنه یعنی کسی که دوره اش ۳۵ روزه تخمک گذاریش ۲۰ پری میشه میشه فول ...

فولیکولش میشه ۴۰ میلی😐😐