2777
2789
عنوان

تخمک گذاری

| مشاهده متن کامل بحث + 594 بازدید | 53 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تخمک گذاری شما حوالیش امشب فردا و پس قردا روز تخمک گذاریته طبق دوره ۳۵ روزه شما امشب فردا پس فردا پش ...

اونجوری خودم حساب کردم دوشنبه روز تخمک گذاریمه....من روز ۱۲ سیکلم سونو دادم فولیکول بالغ ۱۵ میل داشتم یعنی اگه پس فردا تخمک گذاری کنم فولیکولم چند میل دیگه بزرگ شده؟؟؟

گاهی خدا درها را می بندد وپنجره ها را قفل میکند....چه زیباست فکر کنیم شاید بیرون طوفان باشد.
اونجوری خودم حساب کردم دوشنبه روز تخمک گذاریمه....من روز ۱۲ سیکلم سونو دادم فولیکول بالغ ۱۵ میل داشت ...

فولیکولشو نمیدونم ولی  شما اقدام کن روزتو از دست نده 

حدقل پشیمون نمیشی که چرا اقدام نکردی

فولیکولشو نمیدونم ولی  شما اقدام کن روزتو از دست نده  حدقل پشیمون نمیشی که چرا اقدام نکرد ...

من فک میکنم این روز تخمک گذاری اشتباهه که میگن هرکی سیکلش طولانی تره تخمک گذاری دیرتر اتفاق میفته نمیدونم چرا

گاهی خدا درها را می بندد وپنجره ها را قفل میکند....چه زیباست فکر کنیم شاید بیرون طوفان باشد.

بچه ها نی نی سایت متخصص زنان نداره؟؟؟🤔🤔🤔چه خوب میشد داشت و به سوالامون جواب میداد

من فک میکنم این روز تخمک گذاری اشتباهه که میگن هرکی سیکلش طولانی تره تخمک گذاری دیرتر اتفاق میفته نم ...

عزیز هرکسی تخمک گذاریش به سیکلش بستگی داره من‌من‌۲۸ روزس روزش فرق داره مال شما هم همینطور  حتی بعصی خانوم ها تخمک گذاریشون روز اول پریودشون بوده خواهر من اینطوری بود

شما به حرفا توجه نکن بشمار سیگلتو طبق شمارش من ۳ شنبه روز تخمک گداریتو شما امشب و فردا پس فردا پشت سرم  بعدش یه روز درمیون تا ۳ روز 

میتونی فردا هم بری کیت تخمک گذاری بگیری خیالت تخت میشه کاری نداره ک

عزیز هرکسی تخمک گذاریش به سیکلش بستگی داره من‌من‌۲۸ روزس روزش فرق داره مال شما هم همینطور  حتی ...

ممنون گلم 😍 مرسی از حوصله ت

خواهرت چطور فهمید روز اول پری روز تخمک گذاریشه؟؟

تا حالا اینو نشنیده بودم

منم مرتب اقداممو انجام میدم یک شب در میان

ببخشیدمن تواقدامم ولی ازاین چیزایی که شما میگین سردرنمیارم بیش تر توضیح میدین

بهتره خودتو درگیر این مسائل نکنی عزیزم ببشتر گیج میشی😄

مرتب اقدانتو بکن ایشالا نتیجه میگیری 

بهتره خودتو درگیر این مسائل نکنی عزیزم ببشتر گیج میشی😄  مرتب اقدانتو بکن ایشالا نتیجه میگیری& ...

اخه من وشوهرم۲۰ و۲۵ هست سنمون تاالان جلوگیری طبیعی داشتم پریودمم مرتبه ممکنه مشکلی پیش بیاد

اره اصلا اینجابهم استرس دست میده

پس زودتر از اینجا برو😅😅😅

میدونی اخه اکثرا انتظارمیکشن  انتظار خیلی بده خداحاجت همه رو براورده کنه

آره انتظار سخته ولی باید به خدا توکل کنیم دکتر بریم و مرتب اقدام کنیم