2777
2789
عنوان

چرا باید پیش دوستاش اینو بگه

132 بازدید | 10 پست

دوست پسرم چند روزا پیشا پیش یکی از دوستاش بود واسه یه سری مسائل کاریش اینا میخواست یه سری ویدیو اینا بگیره بعد دوستش زنگ زد به من که اره بیا اینجا فلانیم (دوست پسرم) هست توهم بیا دیگه منم رفتم بعد اون موقع اینطوری بود که چقدر خوشحالم کردی اومدی خوب کردی اومدی استرسم کمتر شد و از این حرفا بعد الان استوری همون دوستش رو باز کردم یه تیکه ویدیو از همون روز استوری  کرده بود بعد  دوست پسرم به دوستش گفت اصلا کی گفته زنگ بزنی به این  واقعا که چی دورو بودن هم حدی داره دیگه اصلا نمیدونم چی بهش بگم شانس منه واقعا 

بعد میگم بهش منظورت چیه میگه نه منظوری نداشتم نمیخواستم تو اذیت بشی 🤡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب معلومه دیگه نمی‌خواسته اونجا باشی در واقع جلو روت فیلم بازی کرده که خوشحاله واینا حواست باشه

اره دقیقا ولی کاش حداقل جلوی دوستاش هم تظاهر میکرد که خوشحاله نه برگرده بگه اصلا کی گفته زنگ بزنی به این 

بنظرم دوستش رسما میحواسته اختلاف بندازه بینتون 😐چرا با دوستش در ارتباطی؟

نمیدونم چرا باید همچین کاری کنه اصلا 

از قبل از اینکه ما باهم بریم تو رابطه همو فالو داشتیم و دیگه بعد از اینکه فهمید ما باهمیم یکم ارتباطمون بیشتر شد کلا دوست مشترکمونه ارتباط خاصی باهم نداریم 

یه ماگ استنلی گرفته بود با یدونه از این ساعت فول نگینا خودش که میگفت نقره اس نمیدونم حالا با گلو یکم ...

مبارکه گلم ولی من بودم یاعتو می‌بردم نقره فروشی ببینم راست گفته یا نه

مبارکه گلم ولی من بودم یاعتو می‌بردم نقره فروشی ببینم راست گفته یا نه

مرسی عزیزم ولی کادوعه دیگه حتی اگه واقعا نقره هم نباشه چیکار میتونم بکنم غیر از اعصاب خوردی هیچی نمیشه 

حداقل امیدوارم دروغ نگفته باشه