2777
2789
عنوان

کلاس ارایشگری

24588 بازدید | 34 پست

چن وقته کلاس ارایشگری میرم.به نظرتون شغل ارایشگری شغل خوبو اینده داریه؟میتونم در کنار همسرم اینده خوبیو بسازیم؟میخوایم دوتایی حسابی کار کنیم.البته من عاشق کارهای خنری ام مثل ارایشگری.البته سختم هست.یه خورده تو شینیون خنگم‌.پیجیو سراغ دارین مرحله به مرحله اموزش  بده؟

چرا نشه، مگه مردایی که آریشگرن شغل دیگه ای هم دارن؟ باز زنا از هر راهی پول بیشتر در میارن کاشت ناخن کاشت مژه اکستنشن مو، ولی مردا در حد یه آرایش ساده آن مطمئن باش درآمد تو از همسرت بیشتر میشه 

خدایا جوری هوامو داشته باش که خودمم باورم نشه 🙏

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یه سوال کلاساهایی هست که فقط خودآرایی باشه آرایشگری نباشه ؟؟؟ من عاشق آرایش کردنم ولی اصلا دستم به ب ...

اره عزیزم بروی توی اپلیکیشن نت برگو تخفیفان پره از کلاسای خودارایی با هزینه کم منم هی میخوام برم هی قسمت نمیشه

یه سوال کلاساهایی هست که فقط خودآرایی باشه آرایشگری نباشه ؟؟؟ من عاشق آرایش کردنم ولی اصلا دستم به ب ...

میری کلاس ارایشگری فقط واسه همین پارت ثبت نام میکنی که بهت اموزش بدن.کلاس خصوصی بیرونم هست.ولی اونا گرون تره خیلی.میری پیش یه ارایشگر بهت یاد میده ولی واسع خودش نرخ میده.

اره ولی اموزشگاه نرو...اموزشگاهای فنی حرفه ای فقط مدرکشه ک بدرد میخوره...برو پیش ی ارایشگر ماهر بگو ب صورت خصوصی بهت اموزش بده

میری کلاس ارایشگری فقط واسه همین پارت ثبت نام میکنی که بهت اموزش بدن.کلاس خصوصی بیرونم هست.ولی اونا ...

من همه دوره هارو گذروندم و پشیمونم الان بصورت حرفه ای سرمایه گذاری کردم واسه ی رشته که تو اون عالی شم...اگر سرمایه تاسیس ارایشگاه داری خوبه راحت میتونی پول در بیاری...ولی اگه نه فعلا تو ی رشته پر مشتری سرمایه گذاری کن مثل رنگ، کار با مواد و الاپلاکس و انواع هایلات ها و فر ، کراتینه و...

من همه دوره هارو گذروندم و پشیمونم الان بصورت حرفه ای سرمایه گذاری کردم واسه ی رشته که تو اون عالی ش ...

من رفتم فنی حرفه ای.همه رو برداشتم دوازده تاشو  یعنی.میخوام سالن بزنم.کار خوبی کردم؟

من رفتم مدرک آرایش دایم گرفتم

کلن به کارای هنری علاقه دارم

ولی بابام و شوهرم انقدر مسخره میکنن و بی کلاس میدونن این کارارو

میگن بشین تو خونه خیاطی و آشپزی کن

اونقدرررر بی حوصلم که فرمایش همه متینه😢
من رفتم فنی حرفه ای.همه رو برداشتم دوازده تاشو  یعنی.میخوام سالن بزنم.کار خوبی کردم؟

اشتباه کردی

یکیش و تخصصی ادامه بده

الان مثل قدیم نیست که یه آرایشگر همه کاری یکنه

واسه هرکاری یه متخصص اون کار هست

گریم. شینیون. رنگ. ابرو و.. 

من رفتم مدرک آرایش دایم گرفتم کلن به کارای هنری علاقه دارم ولی بابام و شوهرم انقدر مسخره میکنن و ب ...

وا تو  خونه خیاطی و اشپزی بهتره؟ باکلاس تره؟الان ارایشگرا همه تحصیل کردن مگه قدیمه؟من‌خودم فوق لیسانس کامپیوترم.ولی خب عاشق کارهای هنری ام.

اره کلا با این نیت رفتم کلاس ارایشگری که سالن بزنم.وامم میدن دیگه

پولی که میدی به آموزشگاه و فنی حرفه ای فقط واسه مدرکه هااا

خاک بر سرا هیچی یاد نمیدن