2777
2789
عنوان

شما بودین با این شرایط خرید

85 بازدید | 4 پست

میکردین؟برای عید میریم مسافرت تقریبا سوم یا چهارم از اون طرف ۹ احتمالا میایم....خونه فامیل زیاد هم نمیریم فقط واجبات...کلا ۱۰ جا شاید بریم...مسافرتی ک میریم برای خرید میریم....من اگ لباس عید نخرم همون قبلی ها رو بپوشم عیب داره؟همسرم لباس جدید داره برا بچه هم میخریم احتمالا....من میگم چ کاریه میخوام اینجا لباس بخرم میرم اونجا میخرم....بعد از اون طرف میگم بقیه فکر نکنن ک دستمون خالی بود نخریدم...چون چند سال پیشا ک دستمون خالی بود و لباس نمیخریدم شنیدم فامیل پشتم گفتن فلانی با این شوهر کردن خودشو کشت شوهرش انقدر نداره لباس جدید بخره براش....حالا یعنی فکر میکنن ک باز دست شوهرم خالیه؟؟حرف اونا مهم نیستا نمیخوام شخصیت شوهرم زیر سوال بره جلو فامیلای خودم

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔

من امسال لباس عید نمیخرم 

تازه یه مانتو دارم همه جا می‌پوشم چون چند سال پیش ۳ میلیون پولش رو دادم هنوزم نو و باکلاسه 

گور بابای حرف مردم مگه نونم رو میدن که حرفاشون مهم باشه

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من امسال لباس عید نمیخرم تازه یه مانتو دارم همه جا می‌پوشم چون چند سال پیش ۳ میلیون پولش رو دادم هنو ...

کار خوبی میکنی من بخدا انقدر لباس تکراری پوشیدم که....الان گفتم فقط برا شوهرم بد نشه

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔
کار خوبی میکنی من بخدا انقدر لباس تکراری پوشیدم که....الان گفتم فقط برا شوهرم بد نشه

اصلا مهم نیست بقیه چی میگن 

شوهر من خدا رو شکر اوضاع مالیش خیلی خوبه همه هم می‌دونن خودمم شاغلم ولی لباس نمیخرم چون دارم 

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂