2777
2789
عنوان

کادو برای دختر بیست و سه ساله

357 بازدید | 48 پست

چندبار برامون کادو داده و میخوام چیز ارزشمندی برای هدیه تولد براش بگیرم.

طلا نمیخوام بگیرم چون تازه قرار هست بریم خواستگاری ش واسه داداشم و طلا خودش مبحث جداگانه ای میشه که به وقتش باید گرفت الان اوکی نیست. خلاصه طلا نگید. ادکلن هم ادکلن مورد علاقه شو تازه داداشم بهش هدیه داده و ازش پرسیدم گویا سخت پسنده برای عطر و اینا اونم کنسل میشه. لباس هم نمیتونم بگیرم خیلی کوچولو و لاغره اندازه ش گیرم نمیاد چیز خوب. ساعتم هدیه تولدش بود داداشم بهش داد اونم تکراری میشه الان هدیه تولد ساعت بدم. دکوری اینا هم نمیخوام بدم به نظرم بیشتر به درد متاهل میخوره چیزای دکوری طوری. آهان لوازم آرایشم کنسل چون آرایشگر هست و خودش واردتره تو این زمینه. بلد شال و کیف هم مامانم یه بار بهش هدیه داد اونم نمیخوام.

دیگه چی بگیرم؟:/ به ذهنم نمیرسه چیزی

شورت

یه  دیالوگ  غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ...           موقع جدایی بهش بگید خوشحالم که حداقل  سایه تاریک  زندگی تو نشدم ، باشد که خاکسترم محرابِ ققنوس نجات یافته ی تو باشد .                                                                        و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ...                       کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ...                                                                           شبیه کسایی که بهت آسیب زدن نشو ، شبیه کسایی شو که کمکت کردن بهتر شی ....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید ببینید علایقش چیه موسیقی کتاب سرگرمیاش چیه ورزش دوست داره؟ 

۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت