2777
2789
عنوان

ب نظرتون پنجاه ملیون کاافیه

160 بازدید | 14 پست

بچه ها من وسیله ها خونمو  کامل عوض کردم ماه پیش

الان ۵۰ تومن دارم ک فقط وسیله دکوری میخام بخرم چند تا تیکه  و ی ساعت  و ی پرده برا پنجره پذیرایی؟

پرده هزینه میبره ک بستگی ب پارچه و اندازه پنجره ها داره

باقی چیزا انچنان هزینه بر نیستن

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

تا اینجا میدونم که پرده سالن رو باید یک دست بزنی چون دیگه تیکه ای فقط جلوی پنجره مد نیست

و الان یه پرده شکیل و جنس پارچه خوب و پر چین بین 30 تا 40 تومن در میاد

با 10 الی 20 تومن باقیش هم میتونی ساعت و چند تا دکوری بگیری

.Pain🔥you made me a believer

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا اینجا میدونم که پرده سالن رو باید یک دست بزنی چون دیگه تیکه ای فقط جلوی پنجره مد نیستو الان یه پر ...

یا خسین بن علی اصلا پتجره اونقد بزرگ نیست بعد تا پایینش خالی نیس شوفاژ میخوره زیرش 

جلوشم مبل 

نمیدونم پرده چجوری بگیرم اصلا

خوش به حالت ،اکثر بچه های سایت تو نون شب موندن،مثلا پز دادی

ووااا من مگه مسئول نون مردمم 

منم مشکلات خودمو دارم 

خواستم نظرات را بدونم 

چرا فک کردی پز دادم

یا خسین بن علی اصلا پتجره اونقد بزرگ نیست بعد تا پایینش خالی نیس شوفاژ میخوره زیرش جلوشم مبل نمیدونم ...

بهرحال شما باید پرده رو تا روی زمین بزنی عزیزم

پرده کوتاه خیلی خز شده

منم اتاق خواب هام زیر پنجره هاش شوفاژه همشون رو پرده بلند تا روی زمین زدم پرده اومده جلوی شوفاژ تازه قشنگ تر شده شوفاژ هم پیدا نیست 

البته آسترش رو معمولا جمع میکنم از جلوی شوفاژ ها و فقط حریرش میمونه

پرده کار شده و جنس خوب بخوای بزنی همین در میاد

بهرحال شما باید پرده رو تا روی زمین بزنی عزیزمپرده کوتاه خیلی خز شدهمنم اتاق خواب هام زیر پنجره هاش ...

نمیدونم چیکار کنم اصلا نمیتونم اینقد هزینه کنم برا پرده 

تو ذهنم بود با ده تومن اینا جمعش کنم 

اره میدونم کوتاهم خیلی ضایع

نمیدونم چیکار کنم اصلا نمیتونم اینقد هزینه کنم برا پرده تو ذهنم بود با ده تومن اینا جمعش کنم اره مید ...

با 10 تومن هم شاید بتونی یه پرده سرتاسری و بلند بزنی

اما قطعا و اصلا ابدا جنس خوب نمیتونی

نهایتا یه حریر شاین ساده با یه آستر

با 10 تومن هم شاید بتونی یه پرده سرتاسری و بلند بزنیاما قطعا و اصلا ابدا جنس خوب نمیتونینهایتا یه حر ...

خیلی وقته بازار نرفتم برا پرده مخم سوت کشید قزمت دا گفتی 

2790
2778
2791
2779
2792