2777
2789

خیلی بامزه بود خانومه. دمش گرم😄در عین سادگی واقعا فهم و شعورش از بعضیا بیشتر بود. 

جالبه یه کلیپ امریکایی میدیدم که چقدر آمریکاییا حمایتش کرده بودن😄

قابل توجه اونایی که ناراحتن از دستم😞بابت حرفایی که در جواب بی ادبیاتون شنیدید اگه ناراحت شدید خواستم بگم فدای سرم که ناراحت شدید چون خوب کردم لابد یه کاری کردید یه چیزی گفتید که حقتون بوده جوابشو بشنوید.از این به بعدم برنامه همینه😌من خیلی ارومم تا به دست و پام نپیچی کاریت ندارم پس حد خودتو بدون که جوابی نشنوی که خوشت نمیاد
خیلی بامزه بود خانومه. دمش گرم😄در عین سادگی واقعا فهم و شعورش از بعضیا بیشتر بود. جالبه یه کلیپ امر ...

کجاش بامزه بود ابرومونو برد با اون صداش

لبوفروش ها تابستان استراحت دارند ، بستنی فروش ها زمستان، بیچاره آدم فروش ها !! دریغ از یک لحظه استراحت🤪🤪

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کجاش بامزه بود ابرومونو برد با اون صداش

وا مگه چیکار کرده😐هیزی کرده ؟دزدی کرده؟لخت شده توی مکان عمومی؟فیلم بدش اومده بیرون؟قدیما ابرو با این چیزا میرفت.

قابل توجه اونایی که ناراحتن از دستم😞بابت حرفایی که در جواب بی ادبیاتون شنیدید اگه ناراحت شدید خواستم بگم فدای سرم که ناراحت شدید چون خوب کردم لابد یه کاری کردید یه چیزی گفتید که حقتون بوده جوابشو بشنوید.از این به بعدم برنامه همینه😌من خیلی ارومم تا به دست و پام نپیچی کاریت ندارم پس حد خودتو بدون که جوابی نشنوی که خوشت نمیاد
وا مگه چیکار کرده😐هیزی کرده ؟دزدی کرده؟لخت شده توی مکان عمومی؟فیلم بدش اومده بیرون؟قدیما ابرو با ای ...

اگه خوب بود پس چرا همه دارن مسخرش میکنن

لبوفروش ها تابستان استراحت دارند ، بستنی فروش ها زمستان، بیچاره آدم فروش ها !! دریغ از یک لحظه استراحت🤪🤪

وا مگه چیکار کرده😐هیزی کرده ؟دزدی کرده؟لخت شده توی مکان عمومی؟فیلم بدش اومده بیرون؟قدیما ابرو با ای ...

والا ، بعد اون زنه تو مشهد بود کجا بود که اخیرا ل خ ت شد رفت سر ماشین پلیس میگفت من مال همتونم، اینجور زنها قهرمان بعضیاست🙄 

شاهد تقابل دارودسته اپستین با شکمهای سیر از گوشت کودکان با پاکان عالم با زبان روزه و شکمهای گرسنه هستیم. رهبر با حدود ۹۰ سال سن و داشتن بیماری سرطان، عمرش امروز و فردایی بود، حیف بود با بیماری و در بستر رحلت کنن، رهبر عین جدش امام حسین(ع) هرگز تسلیم نشد و عین جدش شهید شد، اسمشون در تاریخ خواهد درخشید❤️ روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن 👈 خدایا هزاران بار شکرت

اگه خوب بود پس چرا همه دارن مسخرش میکنن

چون همه عقل ندارن. مگه ادم برای تشخیص خوبو بد باید به دیگران نگاه کنه؟ادم باید خودش بشینه عمیق فکر کنه به موضوع. الان شما وجدانا بشین خودت فکر کن ببین این بنده خدا با لهجه محلیش یه چیزی گفته که معنی بدی هم نداشته،واقعا بی آبرویی کرده؟هیچوقت با موجی که راه میفته همراه نشو

والا ، بعد اون زنه تو مشهد بود کجا بود که اخیرا ل خ ت شد رفت سر ماشین پلیس میگفت من مال همتونم، اینج ...

اخرشم تازه نمیگن آبرومون رفته،میان پیج میزنن کسب درامد میکنن😐مثل اون زنه که توی بازی پرسپولیس اون حرکات زشتو کرد بعد رفت پیج زد

چون همه عقل ندارن. مگه ادم برای تشخیص خوبو بد باید به دیگران نگاه کنه؟ادم باید خودش بشینه عمیق فکر ک ...

به خاطر چهرش یا لباسش نیست که مردم مسخرش میکنن در واقع مردم از اینا متنفرن چون  امسال اینا که بازمانده های سال ۵۷ هستن مارو بدبخت کردن ،همین بی مغزایی که الانم ول کن نیستن .البته شما هم مشخصه از همون قماشی که حمایت میکنی .منو ریپ نزن دوست ندارم با امثال شما حرف بزنم 

اخرشم تازه نمیگن آبرومون رفته،میان پیج میزنن کسب درامد میکنن😐مثل اون زنه که توی بازی پرسپولیس اون ح ...

شرف و آبرو ندارن خب، براشون عادیه که از بدنشون پول دربیارن و مردهای ه ر ز ه برن تو پیجش از چیزش صحبت کنن

شاهد تقابل دارودسته اپستین با شکمهای سیر از گوشت کودکان با پاکان عالم با زبان روزه و شکمهای گرسنه هستیم. رهبر با حدود ۹۰ سال سن و داشتن بیماری سرطان، عمرش امروز و فردایی بود، حیف بود با بیماری و در بستر رحلت کنن، رهبر عین جدش امام حسین(ع) هرگز تسلیم نشد و عین جدش شهید شد، اسمشون در تاریخ خواهد درخشید❤️ روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن 👈 خدایا هزاران بار شکرت

چون همه عقل ندارن. مگه ادم برای تشخیص خوبو بد باید به دیگران نگاه کنه؟ادم باید خودش بشینه عمیق فکر ک ...

این موجی هم که راه انداختن کار سایبریهاست و مثلا میخوان این مدل افراد رو تحت فشار بذارن تا دیگه نیان شعار این مدلی بدن ولی یدفعه دیدی برعکس شد و اون امریکایی باشرف میاد و در حمایتش کلیپ درست میکنه

والا ، بعد اون زنه تو مشهد بود کجا بود که اخیرا ل خ ت شد رفت سر ماشین پلیس میگفت من مال همتونم، اینج ...

وای واقعا زنه همچین کاری کرده؟😱خاک تو سرش هرزه

چی شد که وارونه شدیم؟💢رسیدیم به دوره ای که به چیزایی افتخار میکنن که یه روزی سبب خجالت بودن ،به خیانت میگن تجربه!به بی تعهدی، سبک زندگی!به بی اخلاقی، رک بودن!به فحشا، جسارت!به دیده شدن، موفقیت!به سطحی بودن، باحال بودن!و هرچرندی که خودشونم ازش ته دل راضی نیستن میگن "خود واقعیم"!

به خاطر چهرش یا لباسش نیست که مردم مسخرش میکنن در واقع مردم از اینا متنفرن چون امسال اینا که بازمان ...

والا من دهه 80 هشتادم که شمارو دارم بدبخت میکنم و با افتخار تو همه راهپیمایی ها مخصوصااا 22 بهمن شرکت میکنم😉😁

چی شد که وارونه شدیم؟💢رسیدیم به دوره ای که به چیزایی افتخار میکنن که یه روزی سبب خجالت بودن ،به خیانت میگن تجربه!به بی تعهدی، سبک زندگی!به بی اخلاقی، رک بودن!به فحشا، جسارت!به دیده شدن، موفقیت!به سطحی بودن، باحال بودن!و هرچرندی که خودشونم ازش ته دل راضی نیستن میگن "خود واقعیم"!

وای واقعا زنه همچین کاری کرده؟😱خاک تو سرش هرزه

اره یکی دو هفته پیش

والا من دهه 80 هشتادم که شمارو دارم بدبخت میکنم و با افتخار تو همه راهپیمایی ها مخصوصااا 22 بهمن شرک ...

شما لابد نونت توی همین کاراست😉😉😉

اره یکی دو هفته پیش

اه حالم بد شد