2777
2789
شما لابد نونت توی همین کاراست😉😉😉

ارهههه پول درمیارم چجورییی😐🤣میلیاردر شدم 

چی شد که وارونه شدیم؟💢رسیدیم به دوره ای که به چیزایی افتخار میکنن که یه روزی سبب خجالت بودن ،به خیانت میگن تجربه!به بی تعهدی، سبک زندگی!به بی اخلاقی، رک بودن!به فحشا، جسارت!به دیده شدن، موفقیت!به سطحی بودن، باحال بودن!و هرچرندی که خودشونم ازش ته دل راضی نیستن میگن "خود واقعیم"!

ارهههه پول درمیارم چجورییی😐🤣میلیاردر شدم

اوکی نوش جونت .منو ریپ نزن

لبوفروش ها تابستان استراحت دارند ، بستنی فروش ها زمستان، بیچاره آدم فروش ها !! دریغ از یک لحظه استراحت🤪🤪

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اه حالم بد شد

وا چرا؟ قهرمانه که😂 داروی کرونا رو کشف کرده کسی نمیتونه انجام بده

شاهد تقابل دارودسته اپستین با شکمهای سیر از گوشت کودکان با پاکان عالم با زبان روزه و شکمهای گرسنه هستیم. رهبر با حدود ۹۰ سال سن و داشتن بیماری سرطان، عمرش امروز و فردایی بود، حیف بود با بیماری و در بستر رحلت کنن، رهبر عین جدش امام حسین(ع) هرگز تسلیم نشد و عین جدش شهید شد، اسمشون در تاریخ خواهد درخشید❤️ روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن 👈 خدایا هزاران بار شکرت

به خاطر چهرش یا لباسش نیست که مردم مسخرش میکنن در واقع مردم از اینا متنفرن چون امسال اینا که بازمان ...

توروخدا بذار باهات حرف بزنم اخه تو خیلی پرمغزی  حیفی🥺برو بابا

قابل توجه اونایی که ناراحتن از دستم😞بابت حرفایی که در جواب بی ادبیاتون شنیدید اگه ناراحت شدید خواستم بگم فدای سرم که ناراحت شدید چون خوب کردم لابد یه کاری کردید یه چیزی گفتید که حقتون بوده جوابشو بشنوید.از این به بعدم برنامه همینه😌من خیلی ارومم تا به دست و پام نپیچی کاریت ندارم پس حد خودتو بدون که جوابی نشنوی که خوشت نمیاد
این موجی هم که راه انداختن کار سایبریهاست و مثلا میخوان این مدل افراد رو تحت فشار بذارن تا دیگه نیان ...

اره متاسفانه یه سری بی مغزم حمایت میکنن

قابل توجه اونایی که ناراحتن از دستم😞بابت حرفایی که در جواب بی ادبیاتون شنیدید اگه ناراحت شدید خواستم بگم فدای سرم که ناراحت شدید چون خوب کردم لابد یه کاری کردید یه چیزی گفتید که حقتون بوده جوابشو بشنوید.از این به بعدم برنامه همینه😌من خیلی ارومم تا به دست و پام نپیچی کاریت ندارم پس حد خودتو بدون که جوابی نشنوی که خوشت نمیاد
والا من دهه 80 هشتادم که شمارو دارم بدبخت میکنم و با افتخار تو همه راهپیمایی ها مخصوصااا 22 بهمن شرک ...

افرین بهت افتخار میکنم. دهه هشتادی با بصیرت قهرمانه من😘😘😘

والا من دهه 80 هشتادم که شمارو دارم بدبخت میکنم و با افتخار تو همه راهپیمایی ها مخصوصااا 22 بهمن شرک ...

منم اونا انقلاب کردن ما ادامه میدیم

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

توروخدا بذار باهات حرف بزنم اخه تو خیلی پرمغزی حیفی🥺برو بابا

نه تو خیلی پرمغزی 🤮🤮

لبوفروش ها تابستان استراحت دارند ، بستنی فروش ها زمستان، بیچاره آدم فروش ها !! دریغ از یک لحظه استراحت🤪🤪