2777
2789
عنوان

چالش کتاب هفتگی

| مشاهده متن کامل بحث + 13549 بازدید | 582 پست

من تابستون کتابهای پرده من و چراغ ها را من خاموش می کنم رو خوندم هردو در موردیه خانم متاهل خانه دار که خیلی دوس داشتم...

الانم مشغول خوندن کتاب مادرکافی هستم ک یه کتاب تربیتیه

دخترم قشنگ ترینم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام

من جدیدا کتاب مردی به نام اوه رو تموم کردم خیلی قشنگ بود و من ک خیلی دوسش داشتم

کتاب من پیش از تو و من پس از تو رو هم حدود چند ماه پیش خوندم من پیش از تو رو بیشتر دوست داشتم 

کتاب من چراغ ها رو خاموش میکنم و عادت میکنیم رویا پیرزاد هم قشنگه و من خیلی دوسشون داشتم

جدیدا هم سه تا کتاب از یه نویسنده  به نام نیکولاس اسپارکس خوندم به اسم های پیغامی در بطری و دفتر خاطرات و باورم کن که از همه بیشتر پیغامی در بطری رو دوست داشتم ولی در کل هر سه کتابش خوب بود

کتاب خانم و سال بلوا رو هم خوندم و خیلی دوست داشتم

چشمهایش بزرگ علوی هم خیلی قشنگه و من دوسش داشتم

من زیاد کتاب میخونم حالا یادم بیاد بازم میام و میگم

سلام به دوستان کتابخوان

ممنونم ازت فیلی جان که این تاپیک جالب رو درست کردی

منم قبلا که نوجوون بودم خیلی کتاب میخوندم اما یه چندسالی میشه که به دلایلی دیگه به اون صورت سراغ کتاب خوندن نرفتم

دوستانی که اینجا از کتابهایی که دارن میخونن تعریف کردن واقعا حسرت خوردم

فیلی جان من وقتی امضای شمارو تو کانالی یا جایی دیگه میخونم تموم غصه ی دنیا جمع میشه تو دلم چون تجربش کردم

اما گذشته از اینها منم میخوام کتابهایی رو که تو امسال نصفه خوندم ومنتظرن تا تمومشون کنم بهتون معرفی کنم شاید کسی علاقمند باشه مطالعه کنه

من کتاب نیروی حال از اکهارت تله و کتابهای وضعیت آخر و ماندن در وضعیت آخر از تامس آ هریس رو خیلی خیلی خوشم اومد فوق العاده هستند

ولی خب تمومشون نکردم...

کتاب دیگه ای رو که دوست دارم بخونم کتاب ما چگونه ما شدیم از صادق زیبا کلام هست

ای کاش خدا کمکم کنه تمرکزم بهتربشه کتابهای بیشتری بخونم 

واقعا بهترین دوست کتابه... نه تکراری میشه ...نه دوستیش انتها داره ... نه بدخواهته...نه باهات دشمنی میکنه.

جهنم دیگران هستند.  
چه تاپیک خوبی دو تا از کتابایی که عاشقشونم جای خالی سلوچ و کیمیاگرن که اگه کسی نخونده بی شک از خوند ...

سلام، مرسی

واقعا لذت خرید کتاب و گشتن تو کتابفروشی و یهو دیدن یه کتاب که می خوای، با هیچی قابل مقایسه نیس

من تابستون کتابهای پرده من و چراغ ها را من خاموش می کنم رو خوندم هردو در موردیه خانم متاهل خانه دار ...

عاشق چراغ ها رو من خاموش می کنم هستم

پرنده ی من رو اما تو سنی خونده بودم که هیچیشو نفهمیدم و الانم چیزیش یادم نیس

مادر کافی نوشته جو فراست هست؟ من عاشق برنامه هاش بودم

من امروز قراره مردی به نام اوه از بکمن رو شروع کنم

چقدر پر طرفدار شده ها. تو همین تاپیک سه چهار نفر دارن می خوننش. بخونید حتما نظرتونو بگید اگه خوب بود منم بگیرمش

جدیدا هم سه تا کتاب از یه نویسنده  به نام نیکولاس اسپارکس خوندم به اسم های پیغامی در بطری و دفت ...

مرسی حتما بگو :*

سال بلوا رو عاشقشم ، یکی از بهترین کتابهای عاشقانه ای که خوندم.

خانوم هم دوست داشتم. 

سلام به دوستان کتابخوان ممنونم ازت فیلی جان که این تاپیک جالب رو درست کردی منم قبلا که نوجوون بودم ...

ممنون عزیزم

منم این تاپیک رو بیشتر برای این زدم که خودمو مجبور کنم حتما هر هفته کتابمو بخونم. چون منم مدتهاست دور افتادم از کتابخونی و خیلی جسته گریخته می خونم و کلی کتاب گرفتم که با ذوق شروعشون کنم اما موندن یه گوشه خاک می خورن و آخ که چقدر دلم می سوزه براشون و ازشون شرمنده م به خاطر تنبلیم... امیدوارم واقعا یه جایی بشه که همه مون دوباره ذوق و شوق کتاب خوندن رو پیدا کنیم و مجاب بشیم