2777
2789
عنوان

خیلی سرررد شدیم💔

163 بازدید | 7 پست

بچه‌ ها من‌ سه ساله ازدواج کردم توی روستا زندگی میکنم انقد دلم میگیره میگم مگه گناه ما چی بوده کاش منم انقد زود ازدواج نمیکردم هم سن و سالای من‌ دم به دقیقه استوری میزارن با دوست پسرشون اینور و اونورن شوهرم صبح تا شب سرکاره شب که میاد خسته انگار از من‌ طلب داره میگیره می‌خوابه یا میره خونه باباش هیچ جا هم روستا مون نداره که بری یکم دلت بازبشه دیگه واقعا از اين رابطه خسته شدم هیچ سرگرمی نداره نامزدداریمون خیلی بهتر بود خیلی برا هم بیشتر وقت میذاشتیم ولی الان هیچی... 😔💔

بهترین فرصت برای رشدتون هست، کلاس آنلاین ثبت نام کنید و خودت ن رو مشغول کنید یا هم یه مهارت باحال همچون بافتنی، کالیمبا زنی،گیتار زنی، یوتیوبری،گیمری، یادگیری خیاطی،ادمینی، زبان انگلیسی، فرانسوی و المانی و انواع آشپزی و.. سرگرم کنین تا از خستگی شب ها ندونین چجوری میخواین بخ این.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

همینه دیگه اوایلش آدم داغه کم کم زندگی عادی میشه ولی خودت نباید بزاری عادی بشه یه حرکتی بزن یه مناسبت پیدا کن برید تفریح یا جشن بگیرید با عکسای نامزدی تا الانتون کلیپ درست کن ببینید، الان دم عیده یه روز بگو مرخصی بگیره برید خرید و تفریح تو راه حرف بزنید حرف زدن کلا خوبه 

🌸مامان گیلاس و آلبالوی تو راهیم🤱🤰زندگیم خونواده ی ۴نفرم🍒برای سبز شدن دامن همه ی مامان هایی که در آرزوی نی نی هستن دعا میکنم☘️فقط صبر داشته باشید خدا حواسش به همه مون هست🍇🫐