2777
2789
عنوان

چیکار میکنید خونتون همیشه تمیزه

228 بازدید | 20 پست

من درس میخونم و بیشتر انرژیم را درس خوندنم میگیره. اما دوست دارم خونم تمیز باشه. اما نیست . دو روز تمیزه پنج‌روز نامرتب. چیکار کنم تمیز بمونه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اومدم راهنماییت کنم از این مورچه ای که جلوم داره راه می‌ره خجالت کشیدم🤣

وقتی تو تاپیکی پست میزارم مخاطب صحبت من استارتر تاپیکه ، نه شخص دیگه .پس لطفا نظرتونو به دیگران تحمیل نکنید فضولای روانی🤣 حالا ریپ بزن تا بترکی اصلا اعلانمو نگاه نمیکنم

هرچی میارم قبلیارو حتما جمع میکنم

ظرف کثیف میشه همون موقع میشورم

هفته‌ای دو بار میرم سرویس حتی اگه خیلی کثیف نیست پودر میزنم میمونه سرویس بعدی رفتنی میشورمش 

ولیییییییی حریف اتاق پسرم نشدم و نمیشم کلا تو فامیل ما با اتاق بچه پ بهم ریختگیش کاری ندارن خودشون بچه کوچیک دارن درک میکنن خداروشکر🥴😄

زود زود تمیز میکنم وقتی بچه خوابه سریع جمع و جور میکنم میشورم دستمال میکشم غذامم میزارم وقتی بیداره جاروبرقی و لباسشویی و چیزای صدا دار میزنم ولی خدایی گاهی ام نمیرسم و خونه پاچیده ست و به نظرم چه اشکالی داره خونه ای که توش آدم زندگی میکنه ریخت و پاش هم داره 

🌸مامان گیلاس و آلبالوی تو راهیم🤱🤰زندگیم خونواده ی ۴نفرم🍒برای سبز شدن دامن همه ی مامان هایی که در آرزوی نی نی هستن دعا میکنم☘️فقط صبر داشته باشید خدا حواسش به همه مون هست🍇🫐

خونه تمیز یه زن پرانرژی و بیکار میخواد که ۲۴ ساعته تو خونه راه بره و تمیز کنه

والا من ۲۴ساعته تو خونه بیکارم خانه دارم و شاغل نیستم تمام وقت تو خونه ام اما خونم همیشه تمیز و برق نمیزنه بعضی روزا آدم حس کار کردن ندارع فقد لم میدع رو مبل میاد نی نی سایت 🤣

بعدا فقط دلتنگ خودت میشی،همونی ک دیگه یادت نمیاد كی و کجا جا گذاشتیش💙🖤