2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان چیکار کنم با درمانی خانگی از بین میره

| مشاهده متن کامل بحث + 257 بازدید | 29 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درمان خانگیش فقط داشتن فعالیت فیزیکی، شب تا دیر وقت بیدار نموندت، کم کردن استرس، نخوردن هله هوله

استرس که الحمدالله از وقتی عقد کردم کم که نشده زیاد هم شده ..🤦

استرس که الحمدالله از وقتی عقد کردم کم که نشده زیاد هم شده ..🤦

امیدوارم بعد عروسی اوضاعت بهتر بشه ولی خب استرس مادر همه مرض هاست

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

نمی‌دونم اون موقع که اردیبهشت ماه رفتم فقط گفتم تنبلی داری همین دیگه نه شدید نه خفیف هیچ نگفتم بعدش ...

یه چیز میگم تجربه خودمه به هیچ وجه دکتر زنان نرو چون همشون قرص های هورمونی مینویسن که بد تر میشی بعد از این دکتر به اون دکتر دوم هم اینکه جلو گیری نکن ممکنه تا چند ماه یا یه سال بچه دار نشید اگه هم کسی گفت بگو فعلا بچه نمیخوایم به هیچ کس نگو که تنبلی داری و میخوای اقدادم کنی یا چی حتی به مامانت اطرافیان فقط استرس میدن هیچی نمیشه بعدم اینکه برو طب سنتی بهترین درمان تنبلی تخمدان اینه و اینکه خودتو تمیز نگه دار لباس زیر هاتو به موقع عوض کن نزار بمونه بازم میگم قرص هورمونی مصرف نکن بد تر میشی اگه استفاده کنی به مرور موهای ذائد در میاری پوستت خراب میشه موهات میریزه کیست میاری و ... فقط برو طب سنتی و تغذیه سالم و ورزش یا رقص امیدوارم تندرست و سلامت باشی اینا تجربه خودم بود ببخشید طولانی شد