2777
2789
عنوان

مادرشوهرم خونمون بود بعد

257 بازدید | 10 پست

بچه خواهرم اومد اینجا دوساعت خونه مابود خواهرم کارداشت اصلا نمیان خونمون فقط امروز ناچارشد دخترشو بیاره بزاره اینجا یعنی خودم گفتم بیارش پیش من بعد مادرشوهرمم سرزده اومد و بعد سلاماحوالپرسی بچه رو بوسید گفت مامانت کو؟دخترخواهرم گفت مامان کارداشتدمادرشوهرم گفت آها!بچها خودمم بودن بازی میکردن  هی میگفت وای سرم رفت وای چقدر صدامیکنن و فلان 😏صورت دخترم چندروز قبل زخمی شده دیدش گفت وای کی زدت؟؟بگو بمن کی زدت ک پدرشو دربیارم؟پسرم گفت خورده ب پله گفت راستشو بگو  کی زدش؟!انگار میخاست ربطش بده ب خواهرزادم!!گفتم خورده زمین گفت بگو بخدا😏!بعدخواهرم اومد بچشو برد گفتم بزار بمونه یکم دیگ مادرشوهرم هیچی نمیگفت شوهرم حموم بود اومد بیرون سلام کرد گفت بزارید بمونه خب باز مادرش اصلا ی تعارف نکرد خواهرم گفت نه ممنون زحمت دادم بهتون و ب مادرشوهرم گفت خاله حلال کن بچها سروصداکردن مادرشوهرم جوابی نداد خودشو زد ب نشنیدن بعد خواهرم جاخورد گفت خب بااجازتون مادرشوهرم گفت بفرمابشین اونم تشکرکرد رفت خیلی ناراحت شدم خواهرم کسل بود ک رفت خونش

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 

یسریا فکر میکنن فقط خودشون باید پلاس بشن خونه بچه شون .....قوم عروس بیاد عیبه 

بیخیال ولش کن

اما عزیز من...فراموش نکن، تو مقدسی! به خاطر لمس تمام بدی هایی که از تو، آدم بدی نساخت  : )

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یسریا فکر میکنن فقط خودشون باید پلاس بشن خونه بچه شون .....قوم عروس بیاد عیبه بیخیال ولش کن

خیلی ناراحتم خیلی ازش متنفرم پرروی حسود

منم خونوادم بخوان بیان مادرشوهرم میترکه ، چندین بار جلوی خودم از جاری بزرگه ام گفته که پسرم ده تا ده تاکباب گرفت برد خونه مادرزنش !!! اما خودش و دختراش بخورن عب نداره 

منم خونوادم بخوان بیان مادرشوهرم میترکه ، چندین بار جلوی خودم از جاری بزرگه ام گفته که پسرم ده تا ده ...

وای بیچاره ما دختردارا🥺یعنی مادرایی ک بچشون دختره حق ندارن برن خونه بچه شون!خاک توسر منطق بعضی مادرشوهرا