2777
2789
یا خدااا دیگ تا این حد😑😑😑 خب کالری میکنم چاقشم

اها پس میخوای چاق شی‌...

آره چاق میشی اینطوری👌

ولی به نظرم چیزای متفاوت بخور.  مثلا نصف نون و بقیه کالری که میتونی مصرف کنی رو یه چیز دیگه بخور🤔🤔

قد و وزنت چقدره

با من بحث نکن قشنگوم . این کاربری هزارممه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من به نون بربری  معتادم، هرچقدم چاق بکنه باید هر روز بخورم

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیک‌ها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا

اها پس میخوای چاق شی‌...آره چاق میشی اینطوری👌ولی به نظرم چیزای متفاوت بخور. مثلا نصف نون و بقیه کا ...

میخورم ولی اشتهاااام نمیکشه😥

ولی صب صبونه بربری رو با عشق و اشتها بالا میخورم 

بقیه غذاهارو نهههههه😥 

168.60 

ولی لاغرررر صافه صافم 

امگار 60کیلو نیسم

میخورم ولی اشتهاااام نمیکشه😥ولی صب صبونه بربری رو با عشق و اشتها بالا میخورم بقیه غذاهارو نهههههه😥 ...

وزنت کم نیست که خواهر

نخور . 

من ۱۶۷. ۵۷ هستم

و دلم میخواد لاغر تر باشم

اینکه صافی، مدل بدنته. 

برو باشگاه. باسنت بزرگ میشه

با من بحث نکن قشنگوم . این کاربری هزارممه
نون بربری تازه فقط با پنیر و خیار گوجه🤭😶‍🌫️

فقط با ماستتتتت یا پنیر

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیک‌ها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا