2777
2789
الان بنظرت ۳۰ تومن کمه؟؟ الان حقوق کارمندی ۱۰ تا ۱۵ میلیونه باید خیلی خوشحال باشی ۳۰ تومن بگیری مگه ...

برنانه ریزی کردنشون برام مهم بود البته بازشنسته ها هم ده تومن نمیگیرنا کارمندا حداقل بیست میگیرن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من تنهام حس میکنم حتی با ده تومنم میتونم زندگی کنم دوست دارم خیلی پس انداز کنم ولی همون اول ماه میدم ...

خب بریزه شما طولانی مدت نگه میداری برات سوده

لطفا طلابخر تا هم نتونی خرج کنی هم ارزش پولت حفظ میشه

من با 10 تومن 4 نفریم میوه و سبزیجات وانتی یا بازارچه های هفتگی ،البته آخر وقتش گوشت تنظیم بازاری رف ...

خداروشکر عزیزم خدا برکت بده ایشالا بهتون درواقع بقیه وقتی پول اجاره کم بشه ازون همین ده تومن اینا براشون میمونه پس خیلی تفاوتی نداره

سبک زندگی آدما متفاوته 

مثلا خواهرم ماهیانه حدود ۲۰۰ میلیون درآمد داره که ۳۰ تومنش میره واسه اجاره فقط 

بقیه رو خرج می کنن و همیشه ی خدا هم شاکی هستن 

مثلا من شاید یه کفش بخرم ۵۰۰ ولی خواهرم کفش ۳ میلیونی می خره و خیلی راحت هم میگه مگه کفش ۵۰۰ تومنی رو میشه پوشید اصلا ؟ و همین طور چیزای دیگه 

میوه ی گرون می خرن .لباس گرون .مسافرت های آنچنانی ولی خب من باید برای خرید یه کیلو میوه ۴ ساعت چرتکه بندازم و یه مانتو رو سه سال بپوشم .

حقوق همسرمن 16تومنه که 8تومنش کرایه خونه بقیه اش کامل قسط میدیم برای خرج خونه شوهرم اسنپ کارمیکنه بع ...

عزیزم ان شالله پربرکت باشین چرا خودت سرکار نیمری برای روحیاتتم خوبه

نه دراصل سیو پنجه معمولا که پنج تومنش برای باشگاهم میره و خودم تنها هستم

خوبه پس منو همسرم روی هم ۳۵ که ۱۰ میره واسه قسط و قسط وام ازدواج هم داره میاد روش کلا ۲۰ میمونه واسه دو نفرمون 

سبک زندگی آدما متفاوته مثلا خواهرم ماهیانه حدود ۲۰۰ میلیون درآمد داره که ۳۰ تومنش میره واسه اجاره فق ...

منم دوست ندارم بی حساب کتاب خرج کنم مثلا اگر درامد خواهرتو داشتم هیچوقت دوست نداشتم مستاجر باشم و جمع میکرد خونه برای خودم میگرفتم چون ادم که همیشه جوون نیست بخواد. کار کنه و درامدش در این سطح باشه منم برای همین نوشتم سی تومن دیگه که به حقوق خودم نزدیک باشه 

خوبه پس منو همسرم روی هم ۳۵ که ۱۰ میره واسه قسط و قسط وام ازدواج هم داره میاد روش کلا ۲۰ میمونه واسه ...

خوبه ان شالله موفق باشید چجوری خرج میکنی ؟ برنامه ریزیت چیه ؟ 

ما با ماهی ۵۰ درامد بدون قسط کلی پسنداز میکنیم و خرج خونه نهایت ۱۰ تومن بشه ۲ تا بچه مدرسه ای و در رفاه کامل یعنی خورد و خوراک کم ندارن میوه و تنقلات و اجیلم همیشه هست 

گاهی یدگه همه چی باهم تموم بشه ۱۵ تا ۲۰ تومن هم خرج میشه ولی بازم پسنداز میشه بیشترش خداروشکر

مسافرتم میریم خونه هم از خودمونه

ما با ماهی ۵۰ درامد بدون قسط کلی پسنداز میکنیم و خرج خونه نهایت ۱۰ تومن بشه ۲ تا بچه مدرسه ای و در ر ...

خب برنامه ریزیتون چیه عزیزم من ۳۵ میگیرم و کلا یک نفرم فقط خودمم ولی بازم صفر میشه اخر ماه و چیز مهمی نخریدم خونه هم از خودمه

خب برنامه ریزیتون چیه عزیزم من ۳۵ میگیرم و کلا یک نفرم فقط خودمم ولی بازم صفر میشه اخر ماه و چیز مهم ...

مثلا وقتی حقوق میاد اول برای خونه خرید میکنیم از برنج و گوشت و مرغ و چیزای سنگین 

بعد خوراک یه هفته رو میگیریم سیفی جات 

ما بقی هم چون همسرم تو خرید و فروش ملکه میره اونجا دست خودمون نمیمونه ک خرج چیزای الکی بشه 

از الان پسرام خونه و کار دارن خداروشکر