2777
2789

والا ما هم شهر کوچیکه هستیم برای 5 نفر 100 میلیون هم کم میاد صبح گوشت خردیم برای یک ماهموون شد 11 تومن دیگه بماند مرغ و ماهی و برنج که فقط ایرانی میتونیم بخوریم خرج رستوران و بیرون حالا مهمونی با عروسی پیش بیاد خرج تحصیل و کتاب و مشاور گاهی 100 تومن هم کنه برامون.

واقعا برام تعجب مردم با حقوق زیر 20 چطورزندگی میکنن

😘❤️کاربری دست دو دوست صمیمی❤😘
نه دیگه همون ۳۰ میگیریم، تازه حقوق ثابت شوهرم ۱۶ تومنه دیگه با کار بیرون به ۳۰ میرسونه،ممنون عزیزم ا ...

اها ان شالله پرروزی باشید عزیزدلم حدس میزنم همسرتون فرهنگی باشن چون یکی از دوستای منم شرایطش مثل شما بود البته خودش اینقدر میگیره و کار ازادم داره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره اینم حرف درستی بود خوب گفتی من برعکس همیشه اخر ماه پس انداز میکنم ... بورس خطرناک نیست؟ سهام خاص ...

من ریسک رو سهام نمیکنم فقط صندوق طلا میگیرم 

ولی کلا اوضاع بورس خوب شده

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡

من با 10 تومن 4 نفریم 

میوه و سبزیجات وانتی یا بازارچه های هفتگی ،البته آخر وقتش 

گوشت تنظیم بازاری رفاه 

خرید روزانه نون و سبزی و شیر 

ماهانه ام 3 تومن خورده خوراکی و شوینده

لباسم تو حراجی انقدر میگردم جنس خوب و قیمت مناسب 

لباس بچه هامم پیج های ارزون و کیفیت خوب

بقیش حسرت 

الهی شکر که فقط کرایه خونه نمیدیم 

الهی شکر بابت داشته ها ،نداشته هامم خدا میرسونه

کجاس شهرتون؟😂و کجای تهران میرید خرید ؟بالاشهرا قشنگ میکنن تو پاچه ادم مهم نیس تهران یا شهر دیگه ..و ...

یکی از شهرستان های غرب کشورم. معمولا بازار بزرگ یا مغازه های اطراف ولیعقر خرید میکنم عالیه

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

خداییش نمیدونید خیلیا حقوق پایین دارن من خودم هیچ حقوقی ندارم پول شارژ هم ندارم...لطفا یه صلوات بفرس ...

ایشالا پرروزی باشید عزیزم کاش بتونی خودت سرکار بری خیلی برای روحیت خوبه

اخه اینجوری ارزش پولمم کم میشه 🤦‍♀️و البته یبار اینکارو کردم هی یواشکی میرفتم از اون حسابه میکشیدم ...

خب با پول نمیشه طلا خرید

مگر هرماه مثلا ۱۰تومن بده یه انگشتر اگه پولت برسه یا سکه پارسیان بخر دوماه که این کار کنی دیگه هر وقت حقوقتو بدن ناخودآگاه باز حدودشو پس انداز میکنی چون عادت کردی به این کار   

با حقوق زیر 20 حتی نمی تونی غذای سالم درست بخوری برنج که باید هندی یا پاکستانی باشه که همش بیماریه گوست که فکر نکنم بسه خرید غذا های بیرونن الانیه پیتزا 500 هزار تومنه 

😘❤️کاربری دست دو دوست صمیمی❤😘
اها ان شالله پرروزی باشید عزیزدلم حدس میزنم همسرتون فرهنگی باشن چون یکی از دوستای منم شرایطش مثل شما ...

نه شوهرم کارمنده پیمانیه  فرهنگی نیست، کار فنیم‌ بلده‌ که به عنوان شغل دوم انجام میده

خب با پول نمیشه طلا خریدمگر هرماه مثلا ۱۰تومن بده یه انگشتر اگه پولت برسه یا سکه پارسیان بخر دوماه ک ...

من تنهام حس میکنم حتی با ده تومنم میتونم زندگی کنم دوست دارم خیلی پس انداز کنم ولی همون اول ماه میدم طلا میخرم میترسم حالا نرخ طلا بریزه

اگه ۳۰ تومن خالصی دستتون هست و مشکلی پیش نیاد خدای نکرده میشه یه جوری طی کرد ولی اگه ۳۰ درآمد باشه ا ...

نه دراصل سیو پنجه معمولا که پنج تومنش برای باشگاهم میره و خودم تنها هستم

نه گلم اتفاقا تورم تو شهرستان ها خیلی بیشتر از پایتخته

عزیزم تهران نون سنگک ۱۰ تومنه و کنجدی ۲۰ 

شهرستانی که مامانم اینا هستن سنگک ۳۵۰۰ هست .این یه مثال ساده ست .دیگه بقیه ش رو خودت تصور کن 

تازه من جنوب تهران زندگی می کنم