2777
2789
عنوان

یاد بگیریم که

54 بازدید | 4 پست

با کوچک کردن بقیه نمیشه خودمونو بزرگ کنیم، با مسخره کردن دیگرا چیزی به ما اضافه نمیشه، با یه تشکر کردن ساده چیز از ما کم نمیشه ، با بخشید قلبی که شکسته درست نمیشه و دیگه پشیمونی شما به حالو روزش فرق نداره ، یاد بگیریم که خیانت کردن افتخار نیس و به اینکه چند نفرو باهم هندل میکنید افتخار نکنیم🥲، با کلمه زشت به بقیه قیافه ما قشنگ نمیشه، بد دهنی مارو خفن نمیکنه، به مشروب خوردن افتخار نکنیم ، از آدما ایراد نگیریم مگه ما کاملیم؟ یاد بگیریم به پیر،جوان، زن، مرد همه احترام بزاریم و در آخر انسان باشیم  و همه روزی میمیرم 

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

میشه برام دعا کنی

امیدوارم همیشه حالت خوب باشه و همیشه قدر دان نعمت های خدا باشی🥰🫂

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

الهی آمین همین طور شما یه حمد میخونید جواب ازمایشم خوب باشه

خوندم برات گلم امیداورم بهترین جوابو بگیرید♥️🫶