2789
عنوان

یاد بگیریم که

54 بازدید | 4 پست

با کوچک کردن بقیه نمیشه خودمونو بزرگ کنیم، با مسخره کردن دیگرا چیزی به ما اضافه نمیشه، با یه تشکر کردن ساده چیز از ما کم نمیشه ، با بخشید قلبی که شکسته درست نمیشه و دیگه پشیمونی شما به حالو روزش فرق نداره ، یاد بگیریم که خیانت کردن افتخار نیس و به اینکه چند نفرو باهم هندل میکنید افتخار نکنیم🥲، با کلمه زشت به بقیه قیافه ما قشنگ نمیشه، بد دهنی مارو خفن نمیکنه، به مشروب خوردن افتخار نکنیم ، از آدما ایراد نگیریم مگه ما کاملیم؟ یاد بگیریم به پیر،جوان، زن، مرد همه احترام بزاریم و در آخر انسان باشیم  و همه روزی میمیرم 

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

میشه برام دعا کنی

امیدوارم همیشه حالت خوب باشه و همیشه قدر دان نعمت های خدا باشی🥰🫂

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

الهی آمین همین طور شما یه حمد میخونید جواب ازمایشم خوب باشه

خوندم برات گلم امیداورم بهترین جوابو بگیرید♥️🫶