2777
2789
عنوان

اسنپ

110 بازدید | 10 پست

دیروز اسنپ گرفتم به قدری ماشین کثیف و آلوده بود و بو میداد که رسیدم خونه تمام لباسامو انداختم ماشین لباسشویی هنوزم حس میکنم تمیز نشدن

شما از این تجربه ها دارید؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه وسواسی😐

شیشرو یکم میدادی پایین 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

یاد خودم افتادم مسافر قبلی بالااورده بود تو ماشین بو می اومد راننده مجبور شد بزنه کنار بیاد پشت نگاه کنه اینقدر معذرت خواهی کرد که نگو

«دل که رنجید از کسی خرسند کردن مشکل است شیشه بشکسته را پیوند کردن مشکل است»

یاد خودم افتادم مسافر قبلی بالااورده بود تو ماشین بو می اومد راننده مجبور شد بزنه کنار بیاد پشت نگاه ...

اینی که من سوار شدم کلا بو چرک میداد انگار حداقل ۱۵ سال بود یه دستمال کشیده نشده بود 

اینی که من سوار شدم کلا بو چرک میداد انگار حداقل ۱۵ سال بود یه دستمال کشیده نشده بود

به نظرم نباید بهشون چیزی گفت اینا از صبح تا شب کار میکنن شب توان ندارن ماشین بشورن اما اینا که رعایت نمیکنن بالا میارن نمیگن یا بچشون با کفش میرن رو صندلی هیچی نمیگن باید از خجالتشون دراومد

من چیزی نگفتم ولی تا برسم مقصد داغون شدم رسما

خوب کردی درک میکنم 

خودمم چیزی نمیگم اینم بو فاصله زیادی بود خودش متوجه شد ماشین رو چک کرد