2821
2789
عنوان

اسنپ

113 بازدید | 10 پست

دیروز اسنپ گرفتم به قدری ماشین کثیف و آلوده بود و بو میداد که رسیدم خونه تمام لباسامو انداختم ماشین لباسشویی هنوزم حس میکنم تمیز نشدن

شما از این تجربه ها دارید؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یاد خودم افتادم مسافر قبلی بالااورده بود تو ماشین بو می اومد راننده مجبور شد بزنه کنار بیاد پشت نگاه کنه اینقدر معذرت خواهی کرد که نگو

«دل که رنجید از کسی خرسند کردن مشکل است شیشه بشکسته را پیوند کردن مشکل است»

یاد خودم افتادم مسافر قبلی بالااورده بود تو ماشین بو می اومد راننده مجبور شد بزنه کنار بیاد پشت نگاه ...

اینی که من سوار شدم کلا بو چرک میداد انگار حداقل ۱۵ سال بود یه دستمال کشیده نشده بود 

اینی که من سوار شدم کلا بو چرک میداد انگار حداقل ۱۵ سال بود یه دستمال کشیده نشده بود

به نظرم نباید بهشون چیزی گفت اینا از صبح تا شب کار میکنن شب توان ندارن ماشین بشورن اما اینا که رعایت نمیکنن بالا میارن نمیگن یا بچشون با کفش میرن رو صندلی هیچی نمیگن باید از خجالتشون دراومد

من چیزی نگفتم ولی تا برسم مقصد داغون شدم رسما

خوب کردی درک میکنم 

خودمم چیزی نمیگم اینم بو فاصله زیادی بود خودش متوجه شد ماشین رو چک کرد

2824
2823
2791
2779
2792