2821
2789
عنوان

تنگ شدن دل

52 بازدید | 6 پست

دلم برای اون زمانا که دراز می کشیدم وسط خونه قبلیمون و آفتاب از پنجره میزد روی فرش و بدنم و ازون سمت باد پنکه میخورد بهم و صدای پنکه باعث میشد خوابم بگیره تنگ شده. بعد با صدای قاشق چنگالی که از آشپزخونه می اومد می فهمیدم وقت ناهاره و خوشحال میشدم ولی باز دراز می کشیدم یا روی زمین قل میخوردم تنک شده.

دلم میخواد گاهی  چشمامو ببندم و دوباره تجربه اش کنم

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ممنونم از کامنتت، باعث شد حس کنم یکی داره باهام همدردی میکنه

فداتشم عزیزم❤

من خیلی وقتا حس میکنم بچع ک بودیم خیلی بیشتر خوش میگذشت. نگرانیامون در حد امتحان مدرسع و خراب شدن اسباب بازیامون بود. اونموقع ها ک دغدغع نداشتیم و بچگی میکردیم. وقتایی ک باهم بازی میکردیم بعدش میرفتیم از سوپری سر کوچمون خوراکی میخریدیم و میخوردیم...

افسوس ک آرزوی بزرگ شدن داشتیم...

🙂

فداتشم عزیزم❤من خیلی وقتا حس میکنم بچع ک بودیم خیلی بیشتر خوش میگذشت. نگرانیامون در حد امتحان مدرسع ...

خدانکنه دلارام، سلامت باشی~

آره چقدر  حرفت قشنگ بود واقعا افسوس

یادمه یبار به یکی گفتم آرزو دارم هرچه زودتر 18 سالم بشه و اون گفت همین سنی که الان هستی خیلی خوبه و راستم میگفت

خدانکنه دلارام، سلامت باشی~آره چقدر حرفت قشنگ بود واقعا افسوسیادمه یبار به یکی گفتم آرزو دارم هرچه ...

قربونت قشنگم❤❤❤❤ آرع بچگی بهترین دوران زندگیع اصلا هیچی نمیفهمی و بچگیتو میکنی ولی بزرگ ک میشی، مشکلاتتم با خودت بزرگ میشع. ولی باید قدر این دوران الان رو هم بدونیم. خدایی نکردع زود، دیر میشع

امیدوارم جوونی خوبی رو داشتع باشی

🙂

قربونت قشنگم❤❤❤❤ آرع بچگی بهترین دوران زندگیع اصلا هیچی نمیفهمی و بچگیتو میکنی ولی بزرگ ک میشی، مشکل ...

سلامت باشی. مرسی عزیزم برای خودت هم همینطور قشنگ جان