2777
2789
عنوان

کیا بابیماری فرزند امتحان شدن

123 بازدید | 7 پست

یه پسر 5 ساله و یه دختر 11 ساله داشتم سومی رو ناخواسته باردار شدم همسرم گفت نمیخوام سقطش بکن منم قبول نکردم و بعد از کلی بحث و کشمکش و پادرمیانی بزرگترها راضیش کردم  تو بارداری خیلی به خودم رسیدم تمام سونو هام و آزمایشات رو بهترین جا رفتم و جوابش خوب بود اما متاسفانه بچم با یه نقص ظاهری به دنیا اومد که چون تو سایت آشنا دارم نمیخوام بگم لطفا اصرار نکنید که بگو نقصش چیه

خلاصه خیلی داغون شدم همش میگم خدایا تو که شرایط منو میدونستی چرا هوامو نداشتی

از یه طرف همسرم مدام بهم سرکوفت میزنه که تقصیر من بوده نگهش داشتم

نقصش قابل ترمیم نیست به سادگی

من خیلی به خدا امید  داشتم الان خیلی ناراحتم 

گاهی میگم ای کاش خدا سوت پایان این دنیا رو میزد که همه چیز تموم بشه 

کسی مثل من هست؟ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این نقصی که میگی تو کیفیت زندگیش تاثیر داره؟ مثلا میتونه درس بخونه کار خوب پیدا کنه مهاجرت کنه پیشرفت کنه و ... ؟

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه

به شوهرت بگو اتفاقا بخاطر ناشکریه تویه که این اتفاق برای بچه افتاده و بهش بگو شعور داشته باش یه مادری که بچه ش مریضه رو پشتیبانی کن پشتیبانیم نمیکنی دهنتو ببند و اینکه عزیزم اصلا اینفکرارو نکن قسمت بوده اگر با جراحی اینا قابل حله تا نوزاده جراحیش کن الان علم خیلی پیشرفت کرده

اگه با عمل جراحی درست میشه اشکال نداره دیگه خواست خدا بوده چه میشه کرد منم پسرمو بعد ۶ سال با آی یو آی باردارشدم تا به دنیا اومد دیدیم دوتا انگشت یه پاش چسبیده یه ناخن اضافه بینشه .باید عمل کنم ولی هنوز میترسم الان ۷ سالشه ولی انشالله تابستون میرم برا عملش

اللهم عجل لولیک الفرج🤲🤲    .سید محمدرضا ومهنا سادات عشقای مامان دوستتون دارم😘   دوستان گرامی همه باهم هوای  آب رو داشته باشیم