2777
2789

معده درد شدید دارم نمیتونم بلند بشم مامانم میگه ادا در میاری و فقط فحشم میده رفتم دکتر حتی بهم گواهی استراحت داد برای دو روز ، دیروز نرفتم امروزم نباید برم اما مامانم…… بابام رو بگم زنگ بزنه مدرسه بگه خوبه؟ 

من درسم خوبه بعنی از اون لحاظ مشکلی ندارم حتی به این وجود درسمم خوندم

اما……. 

چیکار بکنم؟ 

میترسم معلما ازم بدشون بیاد یا….. البته سال اخرم و مهم نیست

کاربری دست دو خواهر ، یکی کوچیک یکی بزرگ🥰

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلامتیت مهمه به درک که معلم ازت خوشش نیاد دیگه

اخه مدرسمون به شدت گیره و فشار روانیش بالاست از طرفی مطمینم برم حالم بد میشه روحی

واااا بمون استراحت بکن 

معلما چرا باید بدشون بیاد اصلا بیاد مگه مهم 

سلامتی وحال خوبت از هر چیزی مهم تر سرت بکش بخواب با مامانتم کاری نداشته باش یه گوش در یکی دروازه

وقتی از آینده خودت باخبر نیستی هیچ کس قضاوت نکن

عزیزماز کی معده درد داری ؟تهوع چی ؟

❤️

تقریبا همیشه داشتم از یه سال مرغتم دکتر قرص فاموتیدین اینا بهم میداد و ارامش برای استرس 

واااا بمون استراحت بکن معلما چرا باید بدشون بیاد اصلا بیاد مگه مهم سلامتی وحال خوبت از هر چیزی مهم ت ...

کاش اینجوری بودم اخه حرفاش خیلی نیش داره حتی پوزخنداش چرا برام مهمههه🥲

یعنی واقعا برات مهمه معلما خوششون بیاد؟مدال افتخار نمیدن که

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

❤️تقریبا همیشه داشتم از یه سال مرغتم دکتر قرص فاموتیدین اینا بهم میداد و ارامش برای استرس

اول باید سعی کنی استرس نداشته باشی

معده ی عصبی داری و بیشتر مراقبت میخواد 

فقط فاموتیدین میخوری؟

مشاوره زیبایی اندام (بانوان)

کاش اینجوری بودم اخه حرفاش خیلی نیش داره حتی پوزخنداش چرا برام مهمههه🥲

چون به همشون فکر میکنی واین معدت بدتر میریزه بهم .بابا مدرسه واقعا اونقدر ارزش نداره کهتو خودت انقدر درگیرش کنه وقتی میگی درسم خوبه پس مشکلی نیست .چهار تا درس مزخرف که تهش بدردم نمیخوره .

وقتی از آینده خودت باخبر نیستی هیچ کس قضاوت نکن