2777
2789

وايي نه اصلن من نفهميدم امبول زد يا نه فقط پنبه رو حس كردم 

به من كفتن بنج سانت كه باز شدي بي حسي ميزنن البته دكتره دير كرد عشت سانتي باز بودم ولي دردش وحشتناكه

امبول رو كه زد دل دردم رفت كه رفت هيچ دردي نداشتم فقط فشار بچه به بيرون رو ميفهميدم

خانم بالاخره زایمانه. کار کمی نیست که. درد داره. 

ولی مطمئن باش در مقایسه با سزارین خیلییییییی بهتره

اگر فقط یه دونه سزارین از نزدیک بیینی دیگه حاضر نیستی سمتش بری

قوی باش و برو اون چند ساعتو بگذرون

عوضش بدنت سالم میمونه. 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

امپولی که توی کمر می زنند درد داره میشه یکم از تجربت بگی؟؟؟؟

من ساعت ۱۰.۳۰ صبح کیسه ابم پاره شد اصلا هیچ دردی نداشتم ولی ازم آب میرفت یه چیزی مثل درد پریود کم بود رفتیم بیمارستان معاینم کردن ۲ سانت باز بودم 

بستریم کردن ساعت ۱.۳۰ امپول فشار رو زدن اپیدورال هم باید دهانه رحم ۴ سانت باز بشه تا ساعت ۳.۳۰ درد داشتم هم شدتاش زیاد میشد هم مدت زمانش اومدن معاینه کردن ۴ سانت باز بودم...یه امپول زدن توی نخاعم راستیش اونقدر درد داشتم که درد اون آمپول رو حس نکردم وای خدا انگار اب رو اتیش بود ساعت ۴ دردام اروم شد فقط احساس فشار داشتم...گرفتم خوابیدم تا یک ربع به ۶ اومدن معاینه کردن گفتن فول شدی ۱۰ سانت بازه...دیگه اگه درد داشتی زور بزن..حس میکردم دستشویی بزرگ دارم سر بچه اومده بود تو مانال یک ربع هر وقت درد داشتم  زور زدم دکتر گفت موهاشو میبینم ۶.۱۰ دقیقه به دنیا اومد و دردام تموم شد....

من ساعت ۱۰.۳۰ صبح کیسه ابم پاره شد اصلا هیچ دردی نداشتم ولی ازم آب میرفت یه چیزی مثل درد پریود کم بو ...

عزيزم جقد زايمانت شبيه زايمان من بود  

من بخاطر امبول تا جند روز سر درد شديد داشتم شما هم اونجوري بودين؟كفتن از عوارضشه

عزيزم جقد زايمانت شبيه زايمان من بود     من بخاطر امبول تا جند روز سر درد شديد داشتم شما ...

نه سردرد نداشتم.

خداروشکر که طبیعی زایمان کردم...

من مامانم خیلی منو ترسونده بود از دردش...اخه قدیما که اپیدورال نبوده واقعا زجر اور بوده...

امروز یکی از فامیلا خونه ی مادرشوهرم بود دخترش یک ماهه سزارین کرده میگفت بد جراحیش کردن یه لخته خون حالت غده مونده توی شکمش عفونت کرده باید دوباره شکمش رو باز کنن ....

من زایمان طبیعی بودم خیلی راحت بود ساعت 12 کیسه ابم پاره شد 3.15 بدنیااومد پسرم  فقط اون سه ساعت درد داشتم میگرفت ول میکرد بعد زایمان بلند شدم تو راهرو راه میرفتم به بچم شیر میدادم.ولی دو تا بغل دستیام که سز بودن مث چی افتاده بودن رو تخت فقط ناله میکردن ترسناک بودن.اگه خدا بخواد دومی هم طبیعی ان شالله

من زایمان طبیعی بودم خیلی راحت بود ساعت 12 کیسه ابم پاره شد 3.15 بدنیااومد پسرم  فقط اون سه ساع ...

پیاده روی هم داشتین تو دوران بارداری

When every where  was dark💗I saw the color of your love