2777
2789

۳سالشه یه سال قهریه سال که هیچی نمیفهمیدالان یه ساله ازوقتی فهمیدبابامامانش کیه روزی که پدرش سرکاره میره پیش پدربزرگ مادربزرگش اگه نزارم دروقفل کنم یعنی دراتاق چون توی یه خونه ی ویلایی زندگی میکنیم اینقدربراش فیلم دانلودمیکنم باش بازی میکنم خوراکی براش میگیرم تانره پیششون نمیشه تازه فقط خفش نکردم ۵ساعته جون کندم که سرگردمش کنم اینقدجیغ دادکشیدتااوومدن بردنش اگه بشون چیزی هم بگم بشون برمیخوره شمابگین چکارش کنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مشکل چیه که اجازه نمیدی بره،؟کلاس و‌خانه بازی و کارگاه مادر و کودک ببرش

مشکل اگه حرفوحدیثی بینمون ردوبدل بشه میگن مابزرگش کردیم اصلا توبراش چه زحمتی کشیدی ..‌.

پسر شوهرخواهرم الان ۴۰ سالشه دکتراشو گرفته ولی از خونه بیرون نمیره حال کار کردن نداره دلیلشم اینه که مادربزرگ و عمه هاش تو بچگیش اجازه ندادن مادرش از گل نازکتر بهش بگه و تو تربیتش دخالت کردن آخرشم شده یه علاف بیکار که بزورررررر تو ۴۰ سالگیش دکترا گرفته که اونم معجزس که تونسته درس بخونه ولی چه فایده