2777
2789
عنوان

عرق کف دست

172 بازدید | 18 پست

سلام کلا سوخت و ساز بدنم بالاست تو دمایی که سرد نباشه دستام عرق میکنه 

موقع درس خوندن خیلی اذیت میشم

جدا از اون دست دادن با دیگران سخته

کسی راه حلی داره که جواب گرفته باشه؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم دارم این مشکلو واقعا خجالت اوره 

دیشب رفته بودیم مهمونی پسره اون دسته گیم چیه اونو داد بازی کنم دو دقیقه انقد عرقققق کرده بود بخدا مونده بودم چجوری بدم بهش مردم 

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

عذابه عذابشنیدم جراحی عروق کمک کنندس

جراحی عروق که نمیدونم

من زیر بغلمم بد و زیااااااااد و بدبوووو عرق میکنه هر چی بگن زدم

انشالله سر فرصت میخوام برم بوتاکس کنم هر دو رو پول دستم بیاد

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

جراحی عروق که نمیدونممن زیر بغلمم بد و زیااااااااد و بدبوووو عرق میکنه هر چی بگن زدمانشالله سر فرصت ...

من نه به اندازه کف دست 

کف دستم بیشتر اینجوری 

در کل عرق زیاد میکنم

روش بی دردی اگه باشه که عالیه

من نه به اندازه کف دست کف دستم بیشتر اینجوری در کل عرق زیاد میکنمروش بی دردی اگه باشه که عالیه

بزن گوگل نمیدونم

اگه روش خوبی پیدا کردی بیا اینحا بی زحمت منو ریپ بزن بهم بگو

جراحی عروق که نمیدونممن زیر بغلمم بد و زیااااااااد و بدبوووو عرق میکنه هر چی بگن زدمانشالله سر فرصت ...

دست رو نمیدونم ولی برای زیربغل،، بعدازدوش گرفتن که هنوز نمداره اون قسمت زاج بزن اصلادیگه بونمیگیری....بروعطاری زاج سفیدبخربگوپودرش کنن بریزتوی یه شیشه بذارتوحموم  

دست رو نمیدونم ولی برای زیربغل،، بعدازدوش گرفتن که هنوز نمداره اون قسمت زاج بزن اصلادیگه بونمیگیری.. ...

پودر زاج سفید قبلا خریدم..خوب بود خدایی ناثیرش بهتر از مام و اینا بود.. جوش شیرین هم همینطور.. ولی باز واسه خوابم نمیشه.. خدا کنه تو سرد ترین جای ممکن بخوابم اصن تازه از حموم بیام تا میخوابم بعدش بو میگیرم جالا اینایی که گفتم رو بزنم بوم خیلی کمتره ولی بازم بو هست..