یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
جراحی عروق که نمیدونممن زیر بغلمم بد و زیااااااااد و بدبوووو عرق میکنه هر چی بگن زدمانشالله سر فرصت ...
دست رو نمیدونم ولی برای زیربغل،، بعدازدوش گرفتن که هنوز نمداره اون قسمت زاج بزن اصلادیگه بونمیگیری....بروعطاری زاج سفیدبخربگوپودرش کنن بریزتوی یه شیشه بذارتوحموم
دست رو نمیدونم ولی برای زیربغل،، بعدازدوش گرفتن که هنوز نمداره اون قسمت زاج بزن اصلادیگه بونمیگیری.. ...
پودر زاج سفید قبلا خریدم..خوب بود خدایی ناثیرش بهتر از مام و اینا بود.. جوش شیرین هم همینطور.. ولی باز واسه خوابم نمیشه.. خدا کنه تو سرد ترین جای ممکن بخوابم اصن تازه از حموم بیام تا میخوابم بعدش بو میگیرم جالا اینایی که گفتم رو بزنم بوم خیلی کمتره ولی بازم بو هست..
پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️