خوب پس نیازه بری دکترچکاب بشی چون سموم بدنت خیلی زیاده
رفتممم اخخ رفتم چکاپ کامل بدبختی هیچ مشکلی ام نداشتم دکتر گفت طبیعیه بدن بعضیا اینطوریه دیگه راهش اینه هفته ای دوبار حموم بری اخههههه من هر روز حموم میرم با اینطوریم خیلی نفهم بود جس میکنم شایدم زیاااادی عاقل بود من فهمم نمیکشید چن تا سوال دیگم پرسیدم هی میگفت خب بدنت اینطوریه دیگه بپذیر واااا
آنها هفتاد خط توهین برای من نوشتند، تنها چیزی که اذیتم کرد،غلط های املایی شان بود..👤فئودور داستایوفسکی؛ پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
پس با زاج حلش کن گاهی اوقات هم خاک مرداب بزن این فوق العاده اس ولی کم استفاده کن ضررداره
کدوم رو کم استفاده کنم؟
هر روز میرم حموم.. بعدش زاج بزنم؟
خاک مرداب رو هر چن روز؟
آنها هفتاد خط توهین برای من نوشتند، تنها چیزی که اذیتم کرد،غلط های املایی شان بود..👤فئودور داستایوفسکی؛ پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️