2777
2789
عنوان

مامان نامزدم

423 بازدید | 31 پست

امیدوارم حالتون خوب باشه 

نامزد نیستیم دو سال و هفت ماهه با هم دوستیم و قصد ازدواج داریم و خانواده ها هم در جریانن فقط چون بابام راضی نیست هنوز خواستگاری رسمی نیومدن 

رفتار مامانش خیلی باهام خوبه و این برام عجیبه اونایی که مادر شوهرتون بده دوران دوستی و آشنایی باهاتون خوب بودن یا نه از همون اولش بد بودن؟ میترسم وقتی ازدواج کردیم رفتارش عوض شه 

خوراکی می پزه دست پسرش میده برام بیاره یا میره مسافرت برام سوغاتی میاره یا میگه خداکنه باباش راضی شه و...

خلاصه رفتارش شبیه مادر شوهر نیست فکر میکنم بعد ازدواج عوض میشه

برای منم الان مهربونه میترسم بعد ازدواج تغییر کنه

سوگَند بِه نامَت کِه تو آرام مَنی😌!زیرِ رَگبارِ زَمانِه تو فَقَط یارِ مَنی🫀🫂! تیکر بارداری نیست تیکر رسیدن به عشقمه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اولش همه همینجورن

یاخدا پس مونده ذات اصلیشون چی باشه

سوگَند بِه نامَت کِه تو آرام مَنی😌!زیرِ رَگبارِ زَمانِه تو فَقَط یارِ مَنی🫀🫂! تیکر بارداری نیست تیکر رسیدن به عشقمه

من مادرشوهر اشغال عوضی حرومزادمممم

تو دوران دوستی

رید به رابطه ما

خودش و دخترشششش باعث جدایی ما شدن ازش نمیگذرم

خوبه عقد نبودیم ازدواج نکرده بودیم

عقده ای بدبخت

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
یاخدا پس مونده ذات اصلیشون چی باشه

آره از همون اول باید رو نشون ندی رفت و آمد زیاد نکنی و شب خونه اشون نمونی تا اون روشون رو نشون ندن و برات حرف در نیارن 

کودکانه دوستم بدار مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

من مادرشوهر اشغال عوضی حرومزادممممتو دوران دوستیرید به رابطه ماخودش و دخترشششش باعث جدایی ما شدن ازش ...

بعضیا کلا مریضن !!

چجوری اخه

بد میگفت ازتون؟؟

من یادمه رلم به مادرش گفته بود جواب ازمایشش رو بگیره

برگشته بود گفته بودش وقت دختر بازی حواست به جواب ازمایش نبوده اونموقع میرفتی خب 

اونم ساده بودش

به من میومد اینارو میگفت

انقدر دلم میکشست

حالا فک کن هفته ایی معجزه میشد ۱ بار ما همو میدیدیم

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

آره از همون اول باید رو نشون ندی رفت و آمد زیاد نکنی و شب خونه اشون نمونی تا اون روشون رو نشون ندن و ...

نه منکه نمیمونم بیجا بکنم بمونم

مرسی عزیزم چشم حتما نصیحتات رو آویزه گوش میکنم

بعضیا کلا مریضن !!چجوری اخهبد میگفت ازتون؟؟من یادمه رلم به مادرش گفته بود جواب ازمایشش رو بگیرهبرگشت ...

عجب آدمی بوده

نه منکه نمیمونم بیجا بکنم بمونممرسی عزیزم چشم حتما نصیحتات رو آویزه گوش میکنم

خواهش میکنم خوشبخت بشی 🥰

کودکانه دوستم بدار مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن