2777
2789
عنوان

سیگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 164 بازدید | 22 پست
تصور کن اگر مستقل بودی و خرجیت تامین میشد و از اقا نمیگرفتی چیتصور کن امروز باهاش تموم کردیو خونه زن ...

عزیزم خودش اعتراف کرد گفت یه هفته ای میزارمش کنار😔ولی میخام یه کاری کنم دیگ نره سمش، من اصلن نه سیاست دارم ن هیچی همش میریزم ت خودم 😭

تصور کن اگر مستقل بودی و خرجیت تامین میشد و از اقا نمیگرفتی چیتصور کن امروز باهاش تموم کردیو خونه زن ...

عزیزم باید برم همون دفتر خونه ای که عقد کردم یا پیش وکیل؟؟؟؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم دو روز دیگه میره طرف یه چیز دیگه

میخوای زندگیتو بخاطر سیگار ازهم بپاشونی دونفرم اومدن چرت و پرت گفتن ک مهریه فلان کن و.....مگه مسخره بازیه اخه😐😐😐

هزارتا سیگاری دیدم دور و برم ک هیچ اتفاقیم نیوفتاده واسشون سمت چیزی هم نرفتن....

بنظرم خیلی سختش نکن باهاش حرف بزن قشنگ منطقی مثل ی ادم بالغ و دلیلتو قشنگ واسش بگو والسلام.

دیگه انقد داستان ندارهکه...

یکاری هم نکن بخاطر این حجم حساسیت  و سختگیییت دیگ باهات صادق نباشه.اون موقع دیگ اگ بکشه هم پنهون میکشه بهت نمیگه پس بزار صادق باشه باهات

جآنِ من است او💍❤

میخوای زندگیتو بخاطر سیگار ازهم بپاشونی دونفرم اومدن چرت و پرت گفتن ک مهریه فلان کن و.....مگه مسخره ...

عزیزم بهم خودش گفت اعتراف کرد، اخه بار سومه، من اول بهش گفتم خط قرمزم

عزیزم خودش اعتراف کرد گفت یه هفته ای میزارمش کنار😔ولی میخام یه کاری کنم دیگ نره سمش، من اصلن نه سیا ...

یه هفته ای خیلی انگیزه نیاز داره 

به خاطر بوش اگه حساسبت داری بگو ویپ جایگزینش کنه

منم پارتنرم سیگار میکشید میرسیدم خونه میگفتم دستم بو سیگار میده خوشم نمیاد یا دوری میکردم ازش 

ویپ رو جایگزین کرده که اونم خوب نیست ولی خیلی بهتر از سیگاره 

عزیزم باید برم همون دفتر خونه ای که عقد کردم یا پیش وکیل؟؟؟؟

نمیدونم والا دادگاه احتمالا 

ولی کسی که تو ترکه سیگاره عصبی میشه سعی کن هواشو داشته باشی تشویقش کنی 

انقدر غمگین نباش