2777
2789
عنوان

سیگاری

164 بازدید | 22 پست

خانما تروخدا اگر کسی میتونه کمکم کنه میخام یه تصمیم جدی بگیرم شوهرم چیزی مصرف میکنه سیگار میکشه، گفته دستمو میسوزونم دیگه نمیرم سمتش، چون خط قرمز من بوده، حالا ببرمش پیش کسی حرفشو تکرار کنه پیش بزرگترا، یا ببرن دفتر خونه اگر رفت سمتش حق طلاق با مهریه کامل ❌❌❌میشه راهنماییم کنید باید کجا برم چی بگم؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نظرت چیه برید مشاوره؟

چرا باید بزرگترارو قاتی رابطتون کنید وقتی قراره باهم زندگی کنید؟

و اینکه ذات انسان از بچگی از هرچی منعش کنی شدیدا بیشتر کنجکاو میشه و سمتش میره

اگر مشاوره نمیتونید برید به نظرم راجب تقویت مثبت و تقویت منفی تو روانشناسی مطالعه کن 

پیش بزرگتر که برات فایده نداره بگو بریم محضر خونه حق طلاق و بهم بده اگه دوباره تکرار کردی طلاقمو ازا ...

برا مهریه هم بگم؟؟ بنظرت عزیزم میشه بهم قشنگ توضیح بدی چیکارا کنم چی بگممن کسی ندارم باهاش درد دلکنم

برا مهریه هم بگم؟؟ بنظرت عزیزم میشه بهم قشنگ توضیح بدی چیکارا کنم چی بگممن کسی ندارم باهاش درد دلکنم

برا مهریه منظورت چیه دقیقا؟

چیزی نداره که بخواد به اسمت کنه؟

راجب این شرط ها خبرداره؟ حاضر میشه که بیاد دفترخونه امضا کنه؟

من بودم درجا طلاق میگرفتم چون اول ازدواج خط قرمز گذاشتم و از روش رد شه وانمیستم تا توضیح بده یا بگه ...

حرفتون منطقی نیست اتیش این خانم رو بیشتر نکنید که غیرمنطقی تصمیم بگیرن

حرف بلاگرای زرد هم زیادی رخنه کرده تو جامعه!

رابطه با بخشش و تلاش ساخته میشه 

به نظرم اگه اون اقا نمیتونه به قولش عمل کنه شاید دلیل روانی داره بنده خدا شاید از سر بیشعوریش نیست از سر ناچاریشه

ب مشاوره اعتقاد نداره 😔

خب پس خودتون بهتر میدونید چکار کنید

اگه شرایط مالیشو دارید میتونید همین پیشنهاد محضر که فرمودید رو بیان کنید و پشت بندش شرط بذارید براش و هرطور که شناخت دارید و تاثیر میذاره

و اینم بگم مهریه هم بذارید اجرا دادگاه براساس شرایط مالی طرفتون براش قسط بندیش میکنه اگه ادم زندگیه صفر این حرفارو باز نکن

خب پس خودتون بهتر میدونید چکار کنیداگه شرایط مالیشو دارید میتونید همین پیشنهاد محضر که فرمودید رو بی ...

یعنی بگم مهریع کامل بنویسه برام با حق طلاق درسته؟؟؟ ادم زندگی ک هست هیچی ازم دریغ نمیکنه بابت خرجی و اینا ولی همین کارش خیلی رو اعصابمه 😭خط قرمزم بوده؟؟؟ بنظرت کارم درسته

یعنی بگم مهریع کامل بنویسه برام با حق طلاق درسته؟؟؟ ادم زندگی ک هست هیچی ازم دریغ نمیکنه بابت خرجی و ...

تصور کن اگر مستقل بودی و خرجیت تامین میشد و از اقا نمیگرفتی چی

تصور کن امروز باهاش تموم کردیو خونه زندگیتم تعمینه کامل ولی از نبودش وقتی فردا کنارت نیست چه حسی داری؟

اگه حمایت عاطفی میکنه به نظرم با رفتارت اول سعی کن بهش بفهمونی از بوی سیگار خوشت نمیاد

نمیتونی دستشو بگیری یا بغلش کنی..یا فاصله میگیری

زیاد هم غر نزن بذار از تغییر رفتارت بفهمه و ازت بپرسه اونوقت با خونسردی و منطقی بهش بگو 

اگه با این چیزا حل نمیشه جدی ترش کن 

اگه خانومی باشی که برونگرا باشی از سکوتت میترسه

و اینکه میگم من از بیرون دارم نسخه میپیچم 

خودت برو راجب تقویت بخون