2777
2789
عنوان

برگشتیم بهم🤦‍♀️🤭

| مشاهده متن کامل بحث + 484 بازدید | 54 پست
قطعا اون آدمی نیست که لیاقت تورو داشته باشه عزیز دلم ..صبر کن اونی که واقعا لیاقت خوبی هاتو داشته با ...

گریه کردم با کامنتت😭😭😭

امیدوارم 

ممنون عزیزم 

دنیا پوچ تر از اونیه که دنبال گل باشی...
برنگردنظر من اینهادم کصکش و اشغال عوض‌نمیشهشاید برای رابطه بخادت اینجوری که من میدونم مخ‌زنی میخاد ک ...

این شانس آخرشه..حق اش بهش ی شانس دیگ بدم ..اگ این دفعه کاری ازش دیدم بدون هیچ حرفی بلاک میش

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

گریه کردم با کامنتت😭😭😭امیدوارم ممنون عزیزم

فدات شم ک 

چرا گریه قربونت برم ..

صبر کن با صبر همه چی درست میش ..اونی که بخوادت بهت حس ارزشمند بودن میده نه احساس کمبود ..اگ این حس رو داری بدون ی چیزی تو رابطه تون میلنگه و اون قطعا عشق از طرف اونه

این شانس آخرشه..حق اش بهش ی شانس دیگ بدم ..اگ این دفعه کاری ازش دیدم بدون هیچ حرفی بلاک میش

ببین عزیزم آدم بد درست نمی‌شه آره بعضیا پشیمون میشن د یک هفته سه هفته برمی‌گردن ولی اگه یک سال یک سال و نیم ۹ ماه اینا رفته بهت هیچ علاقه‌ای نداره

اون رفته با دختر اینو چت کرده گفته برگردم بهت و من بهت میگم برنگرد ممکنه باز عاشقت کنه مختو بزنه وابسته بشی و بدتر شه 

برو بهش بگو تو واسم تموم شدی بهش برنگرد می‌دونم وابستشی می‌دونم هنوز دوسش داری ولی بهش برنگرد اشتباه نکن رابطه‌ای که کات شده دیگه کات شده

هعینه از زندگی شانس داشتمنه از هیچینه از عشقمهم‌نیس لیاقتم رو‌ ندونسته بره گمشه

قطعا همینه ..اگ لیاقتت رو داشته میموند ..و نمیذاشت بری ..ایشالا قنگ ترین ها برات رقم بخوره 💙

قطعا همینه ..اگ لیاقتت رو داشته میموند ..و نمیذاشت بری ..ایشالا قنگ ترین ها برات رقم بخوره 💙

واسه فقط همون مهمه نی دیگه اونجور تجربه‌ای که عشقی باشه نمی‌کنم و دوست دارم برگرده ولی وقتی نمی‌خواد چرا اصرار کنم که برگرده می‌ذارم به حال خودش انشالله خوشبخت شه

ببین عزیزم آدم بد درست نمی‌شه آره بعضیا پشیمون میشن د یک هفته سه هفته برمی‌گردن ولی اگه یک سال یک سا ...

ما فقط بیست روزه جدا شدیم بعد چند سال ..اونم‌بخاطر این بود که من ازش خواستم جدا بشیم چون اواخر کمی بی محلی می‌کرد میخواستم ب خودش بیاد و دقیقا کمبود مو حس کرد و به خودش اومد تو کل بیست روز جز روز هاب اولش برام استوری عاشقانه و برگرد میذاشت ولی توجه نمی‌کردم آخرش پیام داد

فدات شم ک چرا گریه قربونت برم ..صبر کن با صبر همه چی درست میش ..اونی که بخوادت بهت حس ارزشمند بودن م ...

😭😭خیلی وابسته بودم و هستم بش

2 سال و 3 ماه باهم بودیم 

یه هفتس کات کردم 

قرار خواستگاری گذاشتیم

ولی محدودم میکرد میگف درس نخون سرکار نرو  و.... 

خب من چیکار کنم ک عاشق رشتم حقوق و وکالتم 

تو بگو 

من چیکار کنم. تو دوراهیم. هیچ کدومو نمیتونم بزارم کنار

ما فقط بیست روزه جدا شدیم بعد چند سال ..اونم‌بخاطر این بود که من ازش خواستم جدا بشیم چون اواخر کمی ب ...

خوشبحالت

دیگه نه میتونم اعتماد کنم

نه عاشق شم

ایکاش بفهمه کیو از دست داده ایکاش فکر نکنم بفهمه اما بدون‌من خوشه

دلش تنگ‌نمیشه هر جمعه که میومد دیدنم یعنی به خودش نمیگه یادش بخیر

نمیگه یکی بود دستام تو دستاش بود

حیف که دوستیش رو قبول کردم

😭😭خیلی وابسته بودم و هستم بش2 سال و 3 ماه باهم بودیم یه هفتس کات کردم قرار خواستگاری گذاشتیمولی مح ...

به حرفش گوش بده اگه فکر میکنی واقعا دوستت داره ..به دلت نگاه بکن ببین اون کار و اون شغل رو بدون اون دوست داری؟؟بخدا ک ن ..زندگی بدون عشق اصلا قشنگ نیست ...مطمئن باش وقتی ببینه اون از شغلت بیشتر اولویت داره خودش بهت اعتماد میکنه و میگه برو سرکار ..مگه اینکه مریضی شکاکی داشته باش

خوشبحالتدیگه نه میتونم اعتماد کنمنه عاشق شمایکاش بفهمه کیو از دست داده ایکاش فکر نکنم بفهمه اما بدون ...

میشه بپرسم چند وقته کات کردین؟؟چون میدونی منم روزهای اول با خودم اینا رو میگفتم تصمیم گرفتم خودمو از زندگیش محو کنم ببینم کمبود حس میش یا ن ..اون استوری میذاشت من هیچی نمیگفتم ..بیوگرافی میذاشت من هیچی نمیگفتم ..کلا بیو گرافی نداشتم اصلا تا اینک بعد بیست روز این پیام رو داد و منم جواب دادم گفتم این بار جواب ندم ناامید میش و گناه داره

میشه بپرسم چند وقته کات کردین؟؟چون میدونی منم روزهای اول با خودم اینا رو میگفتم تصمیم گرفتم خودمو از ...

نزدیک یک ساله کات کردیم

یک سالم باهم بودیم 

هر هفته کنارم بود جمعه

دستاش تو‌دستام همیشه بود

مقصر من بودم‌

واسه فقط همون مهمه نی دیگه اونجور تجربه‌ای که عشقی باشه نمی‌کنم و دوست دارم برگرده ولی وقتی نمی‌خواد ...

وقتی انقد دوستش داری دعا کن متوجه یش کسی مثل تو نیس براش اینجوری برمیگرده

به حرفش گوش بده اگه فکر میکنی واقعا دوستت داره ..به دلت نگاه بکن ببین اون کار و اون شغل رو بدون اون ...

نمیدونم واقعا چیکار کنم 

موندم تو دوراهی خیییلی بدی 

از طرفی 4 سال زحمت کشیدم برای درسم 

و 3 سالم از ازمونم دور موندم 

تازه میخوام شروع کنم 

اصلا نمیدونم چی درست چی غلط