2777
2789
عنوان

برگشتیم بهم🤦‍♀️🤭

| مشاهده متن کامل بحث + 484 بازدید | 54 پست
اون برگشت ولی باور کن من قبلا مثل تو بودم دعا دعا میکردم ولی الان ی جوری ام ..از بس ناراحتم کرو قبلا ...

هعی

نه از زندگی شانس داشتم

نه از هیچی

نه از عشق

مهم‌نیس لیاقتم رو‌ ندونسته بره گمشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون برگشت خب ...اون فقط این اواخر بهم بی‌محلی می‌کرد وگرنه خیلی پسر خوبیا

ولش کن

چون عشق من من خار کرد زیر پاش له کرد

برگرده میگم بسلامت چرا برگردم به کسی‌که خودمو به دیوار میزدم برگرده یک بارم 

اون کلا خیلی ادبیاتی مینویسه ..همیشه همینجوری تایپ میکنه ..بلده چی بگه که جا برای اعتراض نذاره

اره

یاد خودم افتادم

یاد عشقش

محبتش

خرجاش

مراقبت هاش

هعی ولش باید فراموش بشه 

کاش اونم برگرده 😭😭خوشبحالت هیچوقت این حرفای محبت امیزو دریافت نکردم ازش هیچوقت کمبود محبت گرفتم از ...

قطعا اون آدمی نیست که لیاقت تورو داشته باشه عزیز دلم ..صبر کن اونی که واقعا لیاقت خوبی هاتو داشته باش بیاد اونی که واقعا زیبایی هاتو ببینه ..مطمئن باش همیشه از اینجور کلمات میشنوی اگ واقعا عاشقت باش 

اون کلا خیلی ادبیاتی مینویسه ..همیشه همینجوری تایپ میکنه ..بلده چی بگه که جا برای اعتراض نذاره

برنگرد

نظر من اینه

ادم کصکش و اشغال عوض‌نمیشه

شاید برای رابطه بخادت 

اینجوری که من میدونم مخ‌زنی میخاد کنه نه عاشقت نیس

کاش اونم برگرده 😭😭خوشبحالت هیچوقت این حرفای محبت امیزو دریافت نکردم ازش هیچوقت کمبود محبت گرفتم از ...

قطعا اون آدمی نیست که لیاقت تورو داشته باشه عزیز دلم ..صبر کن اونی که واقعا لیاقت خوبی هاتو داشته باش بیاد اونی که واقعا زیبایی هاتو ببینه ..مطمئن باش همیشه از اینجور کلمات میشنوی اگ واقعا عاشقت باش