2777
2789
عنوان

برگشتیم بهم🤦‍♀️🤭

| مشاهده متن کامل بحث + 484 بازدید | 54 پست
نمیدونم واقعا چیکار کنم موندم تو دوراهی خیییلی بدی از طرفی 4 سال زحمت کشیدم برای درسم و 3 سالم از از ...

حق داری گلم ..باهاش حرف بزن ..درس هم چیزی نیست که تو این دور وزمونه بش ازش راحت گذشت

نمیدونم واقعا چیکار کنم موندم تو دوراهی خیییلی بدی از طرفی 4 سال زحمت کشیدم برای درسم و 3 سالم از از ...

حق داری گلم ..باهاش حرف بزن ..درس هم چیزی نیست که تو این دور وزمونه بش ازش راحت گذشت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نزدیک یک ساله کات کردیمیک سالم باهم بودیم هر هفته کنارم بود جمعهدستاش تو‌دستام همیشه بودمقصر من بودم ...

اها پس قطعا جایگزین پیدا کرده وگرنه وقتی باهات خاطره داشت ب راحتی نمیرفت

عشقتون پایدار اسی میشه برام دعا کنی نامزد منم پیشقدم شه تروخدا❤️

ختم هفده روزه حضرت ام البنین رو بخون برمیگرده ..باورت نمیش امروز که برگشت روز هفده ام از ختمم هست ..من ازش خواستم سر هفده ام تکلیف ام مشخص بشه و دقیقا اون برگشت و باهم ادامه دادیم ..بخدا امروز ختمم تموم میش ..امروزم اون برگشت

حرف زدن فایده نداره باهاش 

کلااا دوس نداره زن کار کنه و فکرش قدیمیع کلا

فقط بحث درس نیس 

احساس میکنم محدودم میکنه تو زندگی 

ک حتی خونه پدرمم بدون اون اجازه نداشته باشم برم

نمیدونم 

دنیا پوچ تر از اونیه که دنبال گل باشی...
حرف زدن فایده نداره باهاش کلااا دوس نداره زن کار کنه و فکرش قدیمیع کلافقط بحث درس نیس احساس میکنم مح ...

وااای من از این مدل ها تو رابطه خواهرم داشتم خیلی سم ان ازش دور شو میدونی چرا ؟؟چون از عشقی که بهش داری از بس اذیت میشی و اذیتت میکنه این عقایدش متنفر میشی ..ولی آدمی که خوبه و سر راهت قرار بگیره و تفاهم داشته باشین باهم خودش عاشقت میکنه ..صبر کن ..ب نظر من ب درد نمیخوره از رو تجربه میگم که متنفرت میکنه وقتی بهش برسی هم

ختم هفده روزه حضرت ام البنین رو بخون برمیگرده ..باورت نمیش امروز که برگشت روز هفده ام از ختمم هست .. ...

ختم چی گلم؟؟  

میشه بگی چی باید بخونم دقیقا

وااای من از این مدل ها تو رابطه خواهرم داشتم خیلی سم ان ازش دور شو میدونی چرا ؟؟چون از عشقی که بهش د ...

ینی بش برسمم متنفر میشم بنظرت؟؟ 😭😭