2777
2789
عنوان

مامانم همه جا باهام میاد

372 بازدید | 12 پست

سلام مشکل من اینکه سال قبل متوجه شدم دچار افسردگی و اضطرابم تراپیستم گفت برای خودت یه محیط امن پیدا کن مثلا برو کوهنوردی.. منم رفتم خلاصه با بچه های گروه کوهنوردی جور شدم حالم خوب تر شد هر آخر هفته تقریبا میرفتم کوه و خلاصه تو اون تایم واقعاااااا حالم خوب بود و برای خودم بودم تا اینکه مامانم گیر داد و اومد دیگه ول کن نیست الان میگه من میرم تو نیاااا!!! در این حد بعد اونجا با بعضی از مردا میشینه میخنده شوخیای مسخره میکنن این فقط عین ببخشید بز میخنده خب زن یکم برای خودت حریم شخصی بزار میبینی بچت اینجا نشسته چرا اجازه میدی ی مرد نفهم و مطلقه انقدر بهت چرت بگه؟!حرفم بزنم میگه تو بداخلاقی بی جنبه ای کلا یه آدم رو مخ و حق به جانبه اینم بگم مشکل اصلی من همین مادرمه اصلا حوصلشو ندارم و نصف مشکلاتم سر همینه حالا این آویزون شده چندبارم گفتم با من نیا کوه برو یه گروه دیگه پیدا کن من میخوام تنها باشم ولی خیلی حال بهم زنه و کلی بازی در میاره شیطونه میگه به بابام بگم زنت اونجا میزنه میرقصه و چه شوخی‌هایی میکنه لطفا راهنماییم کنین چجوری از شرش خلاص شم دیگه نیاد باهام کوه؟من میخوام تنها باشم حالم خوب شه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این دفعه از بابات هم بخواه همراهتون بیاد .اگر مادرت مخالفت کرد خود بابات جلوشو میگیره

پدرم همینجوری ام مخالفه با من زیاد کاری نداره ولی با رفتن مامانم مخالفت میکرد حتی چندبار بهش گفتم میخوام تنها باشم نزار بیاد حاله این دفعه این حرفتو وقتی همه خانواده بودیم میگم ببینم چخبره 

تو یه گروه دیگه پیدا من فرار کن

عمرا اینکارو نمیکنم من این گروه و پیدا کردم و کنار اعضاشحالم خوبه اگه این ننه ی من ک باعث تمام مشکلاتم عین لاش*ی نیاد یالا سرم عالیه میخوام دکش کنم تو میگی برو جای دیگه؟ نه جان اون باید بره جای دیگه

با مردا می رقصه مامانت ؟؟ 😐 چه شوخی های می کنه مگه ؟؟ کاملا مشخصه قصدش چیه

اره همه دور هم میرقصن باهم نه اونجوری ک فکر کنی ولی مثلا ی مرده هست تازه طلاق گرفته بعد مامانم خیلی خوش برخورده و من اینجوریم ک پاتو از حدت بزاری اونورتر ج*رت میدم این هروقت ما میریم به من میگه ببین چ مامان خوبی داری خب آدم بدش میاد شما خودتو بزار جای من عصبی میشم این مامان منم عین ک&س خلا میخنده میگه شوخی میکنه ولش کن بعد میگه خب تقصیر توجه دیگه همش چشم غره میری نمیرقصی و فلان ....واااای کاش زودتر گورشو گم کنه

من شنیدم تو این گروها رابطه جنسی زیاده راسته یا الکیه ؟

راسته ولی برای من پیش نیومده ولی دیدم اطرافم با یه زنه تو گروه آشنا شدم متهل بود و یه دختر بچه ناز داشت بعدا فهمیدم این داره مخ لیدر و میزنه با کمک لیدرم رابطه داره و...... 😂