2777
2789
چه خبره، من قدم ۱۶۵ هست و خیلی راضیم بنظرم مناسب ترین قد واسه خانم ۱۶۵ تا ۱۶۸ هستش

نه زیر ۱۶۵کوتاه هست ۱۶۸هستم ولی تو مدرسه خیلیا هم قد منن یه سری ها بلندتر اون بلند ها خیلی خوش اندام دیده میشن نسبت به ما میترسم نسل جدید از ما بلند تر باشه دختراش ما کوتوله محسوب شیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه زیر ۱۶۵کوتاه هست ۱۶۸هستم ولی تو مدرسه خیلیا هم قد منن یه سری ها بلندتر اون بلند ها خیلی خوش اندام ...

مگ کدوم شهری ک۱۷۰ممکنه در آینده توش کوتوله دیده بشه؟😐

🌻💚 ߊ‌ܭَܝ‌ ߊ‌ܢܚࡅ߳ߊ‌ܝ‌ࡅ߳ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ܝ݆ߺࡅ࡙ܭ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ࡅ࡙ܥ‌‌ ࡐ‌ ܢܚࡐ‌ߊ‌ܠܙ ܟܿߊ‌ࡎܨ ࡅ߭ܥ‌‌ߊ‌ܝ‌ࡅ࡙ܥ‌‌ و از دعواکردن لذت میبرید رࡅ࡙ܝ݆ߺܠߊ‌ܨ ࡅ߭ܭࡅ߭ࡅ࡙ܥ‌‌ لطفاً🌻ܟܿܥ‌‌ߊ‌ܨ ܩܣܝ‌ܢ̣ࡐ‌ࡅ߭ܩܢ ܫߊ‌ܢܚ݅ܧࡅ߳ܩܢ ࡐ‌ܢ̣ܝ‌ߊ‌ܨ ܣܩܘ ܥ݆ࡅ࡙ܝ̇‌ ܢܚ݅ܭܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ🌱💚

من قدم ۱۶۵ هست ، ولی واقعا و به دور از هر نوع حسادت میگم دختری که خیلی بلند باشه مثلا ۱۷۵ و ۱۸۰ خیلی ...

نصف بیشتر مدلهای ویکتوریا سکرت ۱۷۸هستن از زن‌های کوتاه خیلی کمر شون باریک تره و ظریف ترن همه بلاگرا و جتی آدمای نرمال روسیه هلند تقریبا ترکیه خیلی بلندن و خیلی ظریف مثلا مونیکا ۱۷۵ انجلیا ۱۷۲ ایشواریا هم فکر کنم ۱۷۳ اینا 

سلیقه‌ایه من ب دخترای زیادی هیکلی یا بلند جذب نمیشم ۱۶۰،۱۶۵ با اندام خوب رو قد خوبی میدونمبنظرم اینج ...

نه ۱۶۰کوتاهه زیر اون خیلی کوتاهه ۱۶۰تا ۱۶۵هم متوسط 

یعنی به نظرم اندام باید ج ذاب و سک سی باشه برای خانم نه گوگولی و‌کیوت 

من خودمو با خارجی ها مقایسه می‌کنم خودمم یه مدت تو خارج بودم چرا خودمو با بهترین ها مقایسه نکنم با ق ...

مثلا الان قد بلند ها بهترینن

قد کوتاها بد 

یعنی چی خودمو با قد کوتاها مقایسه کنم؟ 

همین حرفت نشون داد عقل و شعور مهمتر از قد و قواره هس

آن شنیدی که لاغری دانا

گفت باری به ابلهی فربه

اسب تازی و گر ضعیف بود

همچنان از طویله  خر به

کاربری واگذار شده است

نصف بیشتر مدلهای ویکتوریا سکرت ۱۷۸هستن از زن‌های کوتاه خیلی کمر شون باریک تره و ظریف ترن همه بلاگرا ...

اینجا ایرانه 😂😂ولی قد ۱۶۸ براشون خیلی بلنده ولی بستگی به قد دخترا فامیل داره که کی از همه بلند تر من خودم ۱۵۹ ام تغریبا از همه کشیده تر بلند تر بنظر میرسم

قد درحد ۱۶۰ خوبه نه کوتاهه نه بلند

۱۶۰حیلی کوتاهه بره خارج هم پیش همه کوتاه میشه حتی تو ایران بین نسل جدید کوتاه دیده میشه این دهه نودی ها به نظر بلند میان فکر کنم من پیش اینا کوتوله محسوب بشم ده سال بعد