چه خبره، من قدم ۱۶۵ هست و خیلی راضیم بنظرم مناسب ترین قد واسه خانم ۱۶۵ تا ۱۶۸ هستش
نه زیر ۱۶۵کوتاه هست ۱۶۸هستم ولی تو مدرسه خیلیا هم قد منن یه سری ها بلندتر اون بلند ها خیلی خوش اندام دیده میشن نسبت به ما میترسم نسل جدید از ما بلند تر باشه دختراش ما کوتوله محسوب شیم
من قدم ۱۶۵ هست ، ولی واقعا و به دور از هر نوع حسادت میگم دختری که خیلی بلند باشه مثلا ۱۷۵ و ۱۸۰ خیلی ...
نصف بیشتر مدلهای ویکتوریا سکرت ۱۷۸هستن از زنهای کوتاه خیلی کمر شون باریک تره و ظریف ترن همه بلاگرا و جتی آدمای نرمال روسیه هلند تقریبا ترکیه خیلی بلندن و خیلی ظریف مثلا مونیکا ۱۷۵ انجلیا ۱۷۲ ایشواریا هم فکر کنم ۱۷۳ اینا
نصف بیشتر مدلهای ویکتوریا سکرت ۱۷۸هستن از زنهای کوتاه خیلی کمر شون باریک تره و ظریف ترن همه بلاگرا ...
اینجا ایرانه 😂😂ولی قد ۱۶۸ براشون خیلی بلنده ولی بستگی به قد دخترا فامیل داره که کی از همه بلند تر من خودم ۱۵۹ ام تغریبا از همه کشیده تر بلند تر بنظر میرسم
۱۶۰حیلی کوتاهه بره خارج هم پیش همه کوتاه میشه حتی تو ایران بین نسل جدید کوتاه دیده میشه این دهه نودی ها به نظر بلند میان فکر کنم من پیش اینا کوتوله محسوب بشم ده سال بعد