2777
2789
عنوان

جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 355 بازدید | 43 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بیتربیت😒😒😂😂😂

تقصیرخودته ازبس حساسی😂😂😂😂

دلایل بودنم راهرروزمرورمیکنم    هرروزازتعدادشان کم میشود                              آخرین باری ک شمردمشان                                         تنهایک دلیل برایم باقی مانده بود                        آن هم وجودتوبود 💓دخترم💓                                💞💞💞💞💞                    

تا زمانی که دستت زیر سنگ طرف یا احتمال میدی یه روزی دستت زیر سنگ طرف مورد نظر بره خودت رو برای قیافه گرفتنش ناراحت کن ، وقتی خودت فکر کنی می فهمی ارزشش رو داره خودت رو ناراحت کنی یا نه ، من در جریان زندگیت نیستم تا بگم بی خیال بابا یا درکی از جاری ندارم 

به هیچکس بیش از اندازه بها ندید

چرا استیکر های من مثل نقطه است؟؟؟

تحریم شدن عزیزم😂

دلایل بودنم راهرروزمرورمیکنم    هرروزازتعدادشان کم میشود                              آخرین باری ک شمردمشان                                         تنهایک دلیل برایم باقی مانده بود                        آن هم وجودتوبود 💓دخترم💓                                💞💞💞💞💞                    
عزیزم درسته ازش فاصله گرفتم ولی نه اینکه واسش قیافه بگیرم 

این طبیعیه که وقتی دو نفر صمیمی ان،یکی رابطه رو کم کنه طرف دیگه قیافه بگیره!!کاری به دلیلش ندارم که چرا شما سرد شدی و کی مقصره،اما این برا همه هست

مثلا شما سردی باهاش بعد انتظار داری پدر شوهرت گفته برو پیش مریم بشین بیاد پیش شما!!؟به قول شما با 3 تا بچه سنشم بیشتره حتما

گر تو گرفتارم کنی، من با گرفتاری خوشم!داروی دردم گر تویی، در اوج بیماری خوشم!
آره درسته.من با جاریهام قطع ارتباط کردم.خیلی خوبه.

من که هنوزجاری ندارم ولی ازالان ازش میترسم

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!
من که هنوزجاری ندارم ولی ازالان ازش میترسم

ترس نداره عزیزم.جاری ۱ موجودیه ک فقط بهت حسادت میکنه و سعی کینه باهات رقابت کنه.اگر خواهرشوهر یا مادرشوهر تحویلت بگیرن لجش درمیاد.اصلا اصلا هم باید سعی کنی آتو دستش ندی ک خوشحال بشه.هر نوع صمیمیت و نزدیکی هم ممنوع.اینها رو رعایت کنی دیگه ترس نداره.

دخترم دنیامه  
ترس نداره عزیزم.جاری ۱ موجودیه ک فقط بهت حسادت میکنه و سعی کینه باهات رقابت کنه.اگر خواهرشوهر یا ماد ...

من مجردم ولی با این اوصاف تموم تصورم نسبت به جاری آوار شد خخخخخخ خب بستگی به خودت داره 

به هیچکس بیش از اندازه بها ندید

ترس نداره عزیزم.جاری ۱ موجودیه ک فقط بهت حسادت میکنه و سعی کینه باهات رقابت کنه.اگر خواهرشوهر یا ماد ...

آخه ماتویک ساختمونیم

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!
من مجردم ولی با این اوصاف تموم تصورم نسبت به جاری آوار شد خخخخخخ خب بستگی به خودت داره 

خراب نشه عزیزم من یه جاری دارم انقدر ماهه عاشقشم باورت نمیشه واسه عروسی ما چه قدر ذوق داشت چه قدر وقت گذاشت و کمکم کرد تو فامیلایه شوهرم چه قدر هوامو داره اصلا و ابدا کوچکترین بی احترامی یا بد ذاتی ازش ندیدم در کل خیلی خوبه