2777
2789
عنوان

جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 355 بازدید | 43 پست
خراب نشه عزیزم من یه جاری دارم انقدر ماهه عاشقشم باورت نمیشه واسه عروسی ما چه قدر ذوق داشت چه قدر وق ...

همه چی بستگی به خود آدم داره 

به هیچکس بیش از اندازه بها ندید

خواهر شوهر و مادر شوهر هر چه قدر که بد باشن بازم بهتر از جاریه خودت رو هم که بکشی جاری حسوووووووووو ...

مامان نازگل اخه هرکار میکنم مادرشوهرم طرفه اونو بمن نمیده تامنومیبینه انقد باهم خوب میشن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ترس نداره عزیزم.جاری ۱ موجودیه ک فقط بهت حسادت میکنه و سعی کینه باهات رقابت کنه.اگر خواهرشوهر یا ماد ...

پرینازجون  خواهرشوهرو مادرشوهرم طرفه جاریمو میگیرن  من باید چجوری رفتارکنم؟

عزیزم فقط با سیاست رفتار کنی

منم اوایل بلد نبودم چه طور رفتار کنم

از این به بعد هر وقت جاریت نیست تو برو اون جا 

وقتی میری غذایی که پدر شوهر مادر شوهرت دوست دارن رو شب قبلش واسه خودتون درست کن یکمش رو هم واسه اونا ببر 

سعی کن با محبت بیشتری نسبت به خانواده شوهرت رفتار کنی

از همه مهم تر اگه خواهر شوهر داری بیشتر باهاش صمیمی شو این خیلی مهمه

پیشانی ام چسبیدن به سینه ای را می خواهد...        و چشمانم خیس کردن پیراهنی را...                     عجب بغض پر توقعی دارم امروز
من مجردم ولی با این اوصاف تموم تصورم نسبت به جاری آوار شد خخخخخخ خب بستگی به خودت داره 

نه عزیزم بستگی ب خودت نداره.من فک میکردم میتونم با جاریهام دوست باشم.با تمام وجود بهشون محبت کردم.باهاشون مث خواهر یکرنگ بودم ولی فقط نتیجه عکس دیدم.فقط حسادت دیدم.فقط انگار دنبال آتو بودن مسخره کنن.فقط حس رقابت دیدم.انگار دوست دارن همیشه ازت بالاتر باشن‌.تا ۱ چیزی میخریدم سریع بدو بدو عین همونو میخریدن.وخیلی چیزهای دیگه .... دیگه کلا گذاشتمشون کنار و راحت.

دخترم دنیامه  
نه عزیزم بستگی ب خودت نداره.من فک میکردم میتونم با جاریهام دوست باشم.با تمام وجود بهشون محبت کردم.با ...

من خودمو درگیر این لوس بازیاشون نخواهم کرد 

میگم ک بهترین کار دوری و دوستیه.صمیمیت با جاری اشتباه محضه

من مجردما بگم ، تو پست قبلی هم گفتم درکی از جاری ندارم ، عمو هم ندارم که بخوام بدونم جاری چیه 

من مجردما بگم ، تو پست قبلی هم گفتم درکی از جاری ندارم ، عمو هم ندارم که بخوام بدونم جاری چیه 

آدم تا ازدواج نکنه.هر چی بهش بگن خواهر شوهر و مادر شوهر یا جاری چیزی متوجه نمیشه.باید تو موقعیت قرار بگیری تا متوجه بشی.شما تو این جور تاپیکها نیا چون متوجه ماجرا نمیشی.

دخترم دنیامه