2777
2789
عنوان

جاری

355 بازدید | 43 پست

جاریم ازم نه سال بزرگه و سه تا بچه داره من از اون ازهرلحاظی خوبم  اولا خیلی باهم صمیمی بودیم ولی من ازش فاصله گرفتم من خیلی سادم هرحرفی میشد بش میزدم واونم به همه گزارش میداد تنها هدفش تو زندگی خرد کردنه منه مثلا پدرشوهرم یروزی بش گفت که چرا پیش مریم نمیشینی بااینکه جاش بد بود میگفت که خیلی راحته واسه من قیافه میگیره مادرشوهرم پیشه اون بامن حرف نمیزنه فقط میشینن با اون حرف میزنن و منم تنهام گوشی دستم بگیرم هزارتا حرف درمیارن میخام خودمو سرگرم کنم که فکر نکنن من ناراحت میشم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب میگی خودت ازش فاصله گرفتی،حالا اونم در جواب قیافه بگیره چه اهمیتی داره!؟

گر تو گرفتارم کنی، من با گرفتاری خوشم!داروی دردم گر تویی، در اوج بیماری خوشم!

بروعشق کن بات حرف نمیزنن باباخوش باش حرف زدن باخانواده شوهرهم شدکارهزارتاحرف درمیارن برات

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!

ازبس شنیدم ازخانواده ی شوهرموندم چی بـــــگم😔😔

دلایل بودنم راهرروزمرورمیکنم    هرروزازتعدادشان کم میشود                              آخرین باری ک شمردمشان                                         تنهایک دلیل برایم باقی مانده بود                        آن هم وجودتوبود 💓دخترم💓                                💞💞💞💞💞                    
منم کلا اینجورین خواهرشوام و جاریم ولی من اصلا نمیرم پیشون پیش شوهرم میشینم با مردا صحبت میکنم 

ای ول گل گفتی اونقدخوشم میاداززنای اینجوری

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!

خواهر شوهر و مادر شوهر هر چه قدر که بد باشن بازم بهتر از جاریه

خودت رو هم که بکشی جاری حسووووووووووووده

تجربه دارم که میگم

سعی کن میونت رو با مادر شوهر ت بهتر کنی تا بسوووووووووووزه همین

پیشانی ام چسبیدن به سینه ای را می خواهد...        و چشمانم خیس کردن پیراهنی را...                     عجب بغض پر توقعی دارم امروز
اینکه جاری نیست هیولا هست اصلا عرکی پرسید چرا باهاشحرف نمیزنی بگو همسن مادرمه حرفی ندارم باهاش وللا ...

خورشید جون بخاطر اون نمیتونم برم خونیه مادرشوهرمینا چون برم ناراحت میشم 

کف گرگی😁

پنگول درست میگه👍👍😂😂😂

دلایل بودنم راهرروزمرورمیکنم    هرروزازتعدادشان کم میشود                              آخرین باری ک شمردمشان                                         تنهایک دلیل برایم باقی مانده بود                        آن هم وجودتوبود 💓دخترم💓                                💞💞💞💞💞                    

من دو تا جاری دارم باهاشون قطع رابطه کردم اه واله راحت شدم حالا برن پشت سرم راحت غیبت کنن .

خواهر قشنگم پروینم کجایی مگه نگفتی تنهام نمیزاری پروانه سوخت بی پروینش بیا ناز خواهر بیا کاسه بشقاب آوردم خاله بازی کنیم بیا جر زنی نمیکنم بیا پروینم تمام کاسه ها بشقاب ها مال تو بیا با گچ لی لی کشیدم تو کوچه بیا لی لی بازی کنیم بیا موهات و ببافم آخ جان پروانه موهات ریخت جان پروانه خمیده شدی 😭😭عشقم قورمه سبزی پخته بودم برات بمیرم بمیرم بمیرم لبت بسته شد نتونستی سیر بری پیش خدا 😭خواهر عشق پروین کجایی 😭😭😭😭😭

خورشید جون بخاطر اون نمیتونم برم خونیه مادرشوهرمینا چون برم ناراحت میشم 

مگه اون هرروزاونجاس