2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پس چی من از ۳ سالگی کودک کار بودم میرفتم تو کارای مغازه پدرم بازرسی میکردم

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱

به خدا گفتم دیر شد

گفت ساعت من و تو باهم یکی نیست🌱

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

من خودم ازونام

ولی اینجا مثل‌خودم اصلا ندیدم

چون رده سنی مخاطبین اینجا

۷۰/۸۰ هستن ک به نسبت به ۶۰

ها

راحت طلب و بی هدف هستن

همه میکن ما پرنسس هستیم

یا اقایی داره نیاز نداریم(ولی تاپیک جیز دیگه ای میگه)

💕

خوب من مجبور بودم کار کردم تو اون سن

راستش احساس میکنم بعد ۱۸ کار کردن درس تره 

(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله             صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم                                          در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان           گیاه‌خوار💚 intjفمینیست💜  عاشق علم ونجوم👩🏻‍🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه :)    من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنم  روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:)                       this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین

وای کاش من الان کنار شوهرم خوابیده بودمممم تا لنگ ظهرررر

نه که الان باید برم بکپمممم که ساعت شیش برم سرکارررر 

نمیفهمم این فاز مستقل بودن رو کییییی مد کرددددد

اصلاااا هم حال نمیده کار کردنننن

شاید پول بگیری دستت تو جیب خودت باشه 

ولی پارههههه ایییییی همش

هیچم مث بقیه دخترا نمیتونی ناز و فیسان پیسان داشته باشیییی

عزیزم اینجا زیاد شعر میگن والا ما کلی فامیل داریم پدرها و شوهر های تیلیاردر دارن ازشون میپرسی چطور شد که اینطور موفق شدی تو زندگیت میگن از هیجده سالگی رفتم سرکار درصورتیکه خودم شاهد عینی بودم که ببخشید زر مفت میزنن ...

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••

دیگه هر کسی یه مدلی دوست داره باشه 

من خودم تا بعد از دانشگاه سرکار نمیرم ...حس بدی ندارم به این قضیه 

به وقتش ما هم در حد خودمون به درآمد میرسیم ...

من که واقعا وقت کار کردن ندارم ...

You're all the things I've got to remember