zzazz مدیر استارتر عضویت: 1398/03/24 تعداد پست: 2180 عنوان فقط خانمای متاهل 247 بازدید | 22 پست جلوگیری ب چ صورت انجام میدادین با رمز صحبت کنین بچه ها نخونن کسی هست ک کلا انجام نده ب طرق دیگ مث دستو اینا ؟ من ب پوشش حساسیت دارم و درد شدییید .چ کار کنم ب نظرتون اصصصلا هم قرص نمیتونم سلام دعاتون گیراست چون اینجا پر از دلشکسته ی تنهاست 🥲تروخدا دعا کنید تو دل غربت هیچچچچوقت مریض نشم و درد نکشم حااالم خوب باشه(خودم دخترم همسرم)🤲🥺خانواده خوبی ندارم دلسوزم ندارم🥲دعا کنید همسرم عاشقم بشه فرزندان خوبیم داشته باشم😓🙏الهیییی هر کسی دعاهای منو خوندوآمین گفتو برام صلوات فرستاد ان شاالله هرچی تو دلشه برآورده بشه ...آمیییین 1403/11/28 | 02:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کیوووت عضویت: 1399/03/15 تعداد پست: 838 طبیعی عروس کوچولو......این عشق رسیدن داشت...🪄🤎💍22.42.10....اگه جوابتو ندادم چون زبون حیوانات رو بلد نیستم وگرنه شستن و پهن کردنت برام کار ی دقیقست😌❤️
fall_girll عضویت: 1401/01/31 تعداد پست: 10005 طبیعی ازخودتون انسانیت به جا بزارید نه انسان...تولید مثل و هرجانداری بلده!
ابروکمونی۳ عضویت: 1403/07/28 تعداد پست: 6103 iud آن پاسخهای بیرحمانه را فراموش نکن، به یادشان بیاور تا دلتنگ نشوی.👍
دخترشجاع۲۰۲۰ عضویت: 1402/03/29 تعداد پست: 7943 ما آزاد رها هستیم شد چه بهتر نشد خلاصه یروزی میشد مدت کمی پوسش بود فقط 9 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده ! 1 5 10 15 20 25 30 35 40 بنی آدم اعضای یک دیگرند چو عضو به درد آورد دگر عضوها را نماند قرار
کیوووت عضویت: 1399/03/15 تعداد پست: 838 طبیعی البته تنبلی تخمدان یکم خیال رو راحت تر میکرد شما میدونید برای تنبلی تخم دان چی خوبه؟ عروس کوچولو......این عشق رسیدن داشت...🪄🤎💍22.42.10....اگه جوابتو ندادم چون زبون حیوانات رو بلد نیستم وگرنه شستن و پهن کردنت برام کار ی دقیقست😌❤️
گلیییییی1393 عضویت: 1399/07/16 تعداد پست: 6104 چندین سال طبیعی هرچند ک میگن طبیعی جلوگیری نیس و خطا داره دقیقا من بعد ده سال حامله شدم
zzazz مدیر استارتر عضویت: 1398/03/24 تعداد پست: 2180 طبیعی همسر من هرچقدررر بهش میگم اینو بلد نیست سلام دعاتون گیراست چون اینجا پر از دلشکسته ی تنهاست 🥲تروخدا دعا کنید تو دل غربت هیچچچچوقت مریض نشم و درد نکشم حااالم خوب باشه(خودم دخترم همسرم)🤲🥺خانواده خوبی ندارم دلسوزم ندارم🥲دعا کنید همسرم عاشقم بشه فرزندان خوبیم داشته باشم😓🙏الهیییی هر کسی دعاهای منو خوندوآمین گفتو برام صلوات فرستاد ان شاالله هرچی تو دلشه برآورده بشه ...آمیییین
mamanبهارم عضویت: 1401/12/09 تعداد پست: 2241 همسر من هرچقدررر بهش میگم اینو بلد نیست داره گولت میزنه😂 دخترانم 👭💞 مثل نفس هایم دوستتان دارم💖💖💖 همان قدر بی اختیار... همان قدر تا پای جان....
zzazz مدیر استارتر عضویت: 1398/03/24 تعداد پست: 2180 طبیعی البته تنبلی تخمدان یکم خیال رو راحت تر میکرد پیشابو اینا چی سلام دعاتون گیراست چون اینجا پر از دلشکسته ی تنهاست 🥲تروخدا دعا کنید تو دل غربت هیچچچچوقت مریض نشم و درد نکشم حااالم خوب باشه(خودم دخترم همسرم)🤲🥺خانواده خوبی ندارم دلسوزم ندارم🥲دعا کنید همسرم عاشقم بشه فرزندان خوبیم داشته باشم😓🙏الهیییی هر کسی دعاهای منو خوندوآمین گفتو برام صلوات فرستاد ان شاالله هرچی تو دلشه برآورده بشه ...آمیییین
fergal_ عضویت: 1403/08/26 تعداد پست: 1626 دقیقا من بعد ده سال حامله شدم بازم خوب بوده بعضیا همون ماه های اول باردار میشن
zzazz مدیر استارتر عضویت: 1398/03/24 تعداد پست: 2180 داره گولت میزنه😂 وای خخخ نه میدونی میگ حس خوبه اخره سلام دعاتون گیراست چون اینجا پر از دلشکسته ی تنهاست 🥲تروخدا دعا کنید تو دل غربت هیچچچچوقت مریض نشم و درد نکشم حااالم خوب باشه(خودم دخترم همسرم)🤲🥺خانواده خوبی ندارم دلسوزم ندارم🥲دعا کنید همسرم عاشقم بشه فرزندان خوبیم داشته باشم😓🙏الهیییی هر کسی دعاهای منو خوندوآمین گفتو برام صلوات فرستاد ان شاالله هرچی تو دلشه برآورده بشه ...آمیییین