2777
2789
عنوان

میشه صلوات بفرستین واسم🙂❤

| مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 36 پست
از تک تک کلماتت فاشیست بودن میباره😊البته من خوشحالم چون جهان متجدد جایی برای آدم ها با افکار پوسیده ...

ناچار هر حکومتی را باید امیری باشد و ...برو بخون

ما اینا قبلا پاس کزدیم .

با کلمات بازی نکن

فاشیستم

لیبرالیسم

سرمایه داری

کمونیسم اینا رو همه بلدن

حرف جدیدی نیست که رو کنی

بهت بگن ووووووووو

بریم دنبال حق طرف دزست تاریخ به ایستیم

نه با کلمات شوآف بدیم و چرند بگیم

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ 💕تاپیک شروع نماز داریم.خواستین شروع کنید بگین دعوتتون کنم 🌸

تو املام باختی نسل ضد چیه اون نسل زده🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

دوست منم خشک مذهبیه میگفت نسل ضد

بعد میگفت چون ضد همه چین اسمشون گذاشتن ضد

نمیدونه حروف انگلیسیه😂

نسل ایکس

وای

زد

🦋هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر 🦋                                         🦋 آرام تر از آهو بی باک‌ترم از شیر🦋

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ناچار هر حکومتی را باید امیری باشد و ...برو بخونما اینا قبلا پاس کزدیم .با کلمات بازی نکنفاشیستملیبر ...

لابد طرف حق تاریخ جای شماست😂🤣

جاتون برا خودتون

وقتی سقوط کردی میفهمی جای درست تاریخ کجا بوده

🦋هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر 🦋                                         🦋 آرام تر از آهو بی باک‌ترم از شیر🦋

دوست منم خشک مذهبیه میگفت نسل ضدبعد میگفت چون ضد همه چین اسمشون گذاشتن ضد نمیدونه حروف انگلیسیه😂نسل ...

کسی که لیسانس حقوق

قطعااا از تو بچه بهتر میدونه

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ 💕تاپیک شروع نماز داریم.خواستین شروع کنید بگین دعوتتون کنم 🌸

@آناهیتا__24 مدفوع بر سر کله دوست بی سوادت😂😂😂

ادب بیشتر از این نشان نده

لابد لیسانس حقوق صادره از پیام نور😂😂😂😂

متاسفم برات

خیلی خامی

کسی که لیسانس حقوق قطعااا از تو بچه بهتر میدونه

من بچه ام😂

من ارشد دارم کوچولوووو

لیسانس کیلو چنده

همین ادعای داناییت جلو پیشرفتت رو گرفته دیگه😂

پروفسورا انقدر ادعا ندارن

پیرزنی ولی لیسانس داری😂🤣

من ۲۴ ام دارم ارشد میگیرم

[QUOTE=409010541]من بچه ام😂 من ارشد دارم کوچولوووو لیسانس کیلو چنده همین ادعای داناییت جلو پیشرفتت رو گرفته دی/Q

تحصیلات کاری برای فهمت نکرده

ذو برابر سن شما رو دارم

و امشب برای تربیتت متاسف شدم

شب خوش

[QUOTE=409010541]من بچه ام😂 من ارشد دارم کوچولوووو لیسانس کیلو چنده همین ادعای داناییت جلو پیشرفتت ...

من برای عقل نداشته شما متأسف شدم و متعجب😂

۴۸ سالته ولی عقل نداری😂😂

لابد تحصیلات تو کاری کرده😂🤣

با همین تفکرات گند زدین تو ایران ازش دفاع هم میکنین😂🤣

این کاربری دیگه شماست ؟با کلمات بازی میکنی که چی رو ثابت کنی خواهرمن از شما سوال کردمگفتم شما که دم ...

منکاری ندارما نتانهابو و ترامپ کثیف اونی که 12 هزار نفرو تو دور کشت چیه؟

سیستان بلوچستان رفتی وضعیت مردم وحشناکه 80 درصد بچه ها سوع تغذیه دارن بعد ما به فکر غزه هستیم

جنگ عراق رو یادته 8 سال دفاع مقدس همین فلسطین به ما حمله کرد عراقی ها چقدر کشتن از مردم ایران الان عراق و فلسطین شدن دوست؟

دم از خدا میزنید عروسی دختر شمخانی رو دیدی؟

یا اون قاری قران که عفو رهبری گرفت به خاطر کودک ازاری

اون بازیگرای لو رفته اخبار 22 دی رو بگم؟ یا ساختگی بودن اون راهپیمایی 20 دی 🤨

فقط 13 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر بارداری نیس زمان کنکور فرهنگیانه 🫠💕                      دعا کنید قبول شم •"هر وقت دیدید اومدم اینجا بگید برم درس بخونم 🥲💕✨