2777
2789

من چن سال پیش بابام ی اتو مو خریده بود ک من بچه تر بودم خیلی سر در نمیاوردم از مدلاش و..بابامم همینطور.خیلی خوبه هنوز برام ولی این دورش شونه داره و نمیشه باهاش کرلی کرد.الانم دیدین همه انقد بیرون مرتب کرلی یا تو مهمونی و اینا خیلی قشنگه.بنظرتون برم یه اتو مو کوچیک مسافرتی ک قیمتش خیلی ارزون تره نسبت به اتو مو و بابلیس بخرم؟عروسی ام دعوتیم هفته بعد فامیل دوره آرایشگاه نمیرم میخوام خودم موهامو کرلی کنم همیشه اتو میکنم گفتم یه تنوعی بدم،یجا بابلیس دیدم یه تومن چون یکی مونده بود و جنس قبل بود و آشنا بود. انقد میداد گفتم برام نگهداره جنسش خیلی خوبه گفت این تو بازار الان دو و خورده ای کمتر پیداش نمیکنی، خب اینم بگم که من واسه عید فقط دو تومن دارم واسه لباس و کفش و حالا هر چی لازم داشته باشم!۲تامانتو جدید دارم نیپوشیدم تا حالا کفشم یه جا اف خورده بود تازه خریدم،دیگه ام به جز این پول ندارم هر چی لازم دارم واسه عید باید با همین پول باشه،جای من بودین حاضر بودین جای لباس بابلیس بخرین که براتون عمری باشه؟از طرفی ام نخریده ذوق دارم بابتش من بابت خرید یه حورابم از بچپچگیممم دوق میکنم میدونم بخرم حالم خوب میشه

چیکار کنم برم اتو موی کویچک مسافرتی بگیرم و یه مانتو دیگم بخرم واسه عید؟ یا یه لباس تو خونه قشنگ واسه وقتیکه مهمون میاد؟یا بدم بابلیس؟

حالا که تا اینجا خوندین مرسی قشنگ راهنمایی کنین دیگه فک کنین دوستتون پرسیده ازتون ببخشید بابت پرحرفی😁

آنها هفتاد خط توهین برای من نوشتند، تنها چیزی که اذیتم کرد،غلط های املایی شان بود..👤فئودور داستایوفسکی؛ پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

بابلیس بخرم برام ۶۰۰ میمونه

آنها هفتاد خط توهین برای من نوشتند، تنها چیزی که اذیتم کرد،غلط های املایی شان بود..👤فئودور داستایوفسکی؛ پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بابلیس بخرم برام ۶۰۰ میمونه

بنظرم اگر تو عید ازش استفاده میکنی بخر اگر نه بعد عید ممکنه عیدی بگیری بتونی بخریش میتونی به اون آشناتون بیعانه بدی که نفروشه با باقی پولتم هر چی خواستی بگیری 

چند سال پیش بابلیس خریدم اصلا استفاده نکردم گاهی میگم بزارم برای فروش .ببین واقعا استفاده داری بعد ب ...

خب سوال منم یجورایی همینه، قبلا دختر خالم بابلیس داشت.. ازین خرطومی ها منطورمه باهاش فکر کرده بودم. 

میشه باهاس مدلای محتلف فر کرد؟همطونر که با اتو مو سلیقه به خرج میدن چن جور کرلی و فر میکنن؟یا فقط دورش مو رو میپیچن؟بعدش به مو باید تافت بزنیم؟

من بابلیس چیزیه که خیلی استفاده میکنم منم خوبشو نداشتم یدونه دستگاه شیگلم گرفتم خیلییی خوبه توام اگه نیازت میشه بخر مانتو چندتا میخوای داری دیگه بنظر من اگر استفاده میکنی بخر ارزش داره

بنظرم اگر تو عید ازش استفاده میکنی بخر اگر نه بعد عید ممکنه عیدی بگیری بتونی بخریش میتونی به اون آشن ...

نه عیدی نمیگیرم، همینقد هم خدا رسوند بهم😂البته اینم بگم عید جای خاصی نمیرم نهایتا خونه سه تا فامیل. اگه یه درصد بخوام چیزی بخرم یه لباس قشنگ تو خونگی واسه وقتی که مهمون بیاده یچیزی که بشه مهمونی دور همی ام پوشید نه مانتو و اینا

عزیزم بستگی ب استفادت داره

اگه بیشتر وقتا رو موهات حساسی و استفاده داری خب بابلیس بخر

اگه مانتوهای نویی ک داری قدیمی شدن یا دوسشون نداری مانتو بگیر

اگه مهمون زیاد دارین لباس تو خونه ای شیک بخر

من بودم مانتوهای قبلیمو آب میکردم مانتو جدید و بابلیس میخریدم😁

خودمم قراره ماه اینده ی بابلیس بخرم ۹۰۰تومن مارک بابلیس سایز ۲۸ اونی ک تعریفشو کردی چ مارکیه؟شنیدم مارک بابلیس و فیلیپس بهترن🤷‍♀️

خدایا شکرت بخاطر همه چیز😇😇

من بابلیس چیزیه که خیلی استفاده میکنم منم خوبشو نداشتم یدونه دستگاه شیگلم گرفتم خیلییی خوبه توام اگه ...

اره بخرممم. نمیدونم گفتم اگه اینو نخرم یه لباس واسه تو خونه بخرم جلو مهمون.. یه چیز شیک باشه بشه بعدا دور همی ام پوشید.. ولی این خیلی کاربردی تره تا لباس بعدا میشه لباس خرید این گرون شه منم درآمد ندارم بعدا ها بیشتر دلم نمیاد هزینه کنم..

ازین خرطومی ها دارید؟

باهاش فقط قه مدل فر میشع؟دوسش مو بپیچونیم ساده؟ یا مثلا چمیدونم با فاصله بپیچونیم یا... میشه مدل های مختلف فر کرد؟

عزیزم بستگی ب استفادت دارهاگه بیشتر وقتا رو موهات حساسی و استفاده داری خب بابلیس بخراگه مانتوهای نوی ...

گفت بابلیس ولی روش بابلیس ننوشته حالا خواستید عکس میدم..

نه راستش واسه اکثر وقتا مثلا اینطوری نیستم که بابلیس بزنم بیرون چون خانواده مقید و.. باید بیشتر وقتا شالم حلو باشه ولی خب عروسی دعوت میشیم به نظرم دیگه خیلی موهام همیشه صافه.. یه تنوعی بشه باهاش بتونم چن تا مدل مو بزنم واسه مهمونی و..

راستی چجوری مانتو هاتونو آب میکنید😂

نه مانتوم جدیده ولی به قول شما لباس تو خونه ام خوبه

نه دیگه فقط میشه فر کرد باهاش

ی مدل؟آخه دیدم با اتو مو ملت با سلیقه چن مدل در میارن