2777
2789

میخوام ببینم ویتامین دی تون توی بارداری و تا پایان بارداری چند بوده؟

وقتی پایین بوده بدن درد داشتید؟بچتون که به دنیا اومد مشکلی براش پیش نیومده بوده؟

کسی بوده پایین باشه و با کارای طبیعی و نه با قرص ویتامین دی اش رو برده باشه بالا؟

ویتامین دی من 4 بود. 5 روز رفتم توی آفتاب بعد آزمایش دادم 10 شد

ده خیلی کمه

باید بالای سی باشه فکر کنم 

مال من هشت بود دکترم قرص و امپولش رو داد

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من قبل بارداری ۹ بود دارم قرص میخورم

با نه باردار شدی؟؟؟؟؟؟

خیلی کمه ک

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی

هفته یازده ۶و نیم بود. اما من آمپول و قرص مصرف کردم از هفته ۱۵. بعدشم آزمایش ندادم. ولی ۱۴ ماه بعد زایمان آزمایش دادم خوب بود مقدارش نیاز به مکمل نبود.

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.
با نه باردار شدی؟؟؟؟؟؟ خیلی کمه ک

بله با ۹ باردار شدم دکتر گفت ربطی به عدم بارداری نداره فقط تهدید به سقطه که سه ماه اول حتی قرصم نباید خورد من تازه شروع کردم قرص ویتامین دی ۱۰۰۰ شبی یکی میخورم

عضو گروه زرد. وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ هدف اول ۶۵ هدف دوم ۶۲ هدف اصلی ۵۹

من باردارم.

خیبی بدن درد دارم...باید آزمایششو بدم...میگن ۳ ماه به بعد قرص میدن آره؟

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
بله با ۹ باردار شدم دکتر گفت ربطی به عدم بارداری نداره فقط تهدید به سقطه که سه ماه اول حتی قرصم نبای ...

عه تهدید به سقط؟پس چکار کنیم تا پایان ۳ ماهگی؟☹☹☹☹

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
عه تهدید به سقط؟پس چکار کنیم تا پایان ۳ ماهگی؟☹☹☹☹

مکملش رو تا اون موقع نمیتونی مصرف کنی. مواد غذایی مثل ماهی و کلم بروکلی و تخم مرغ بخور و روزای آفتابی بزار مچ دست و پاهات بیست دقیقه تو آفتاب مستقیم قرار بگیره.

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.