2777
2789

گاهی وقتا اعتماد ب نفسم زیر صفره و نمیتونم خودمو دوست داشته باشم چی میشد شوهر منم مثل بقیه هر روز بهم میگفت خیلی قشنگی چ خوشگلی چ نازی ولی همه میگن غیر شوهرم غیر از اونی ک باهاش زیر ی سقفم تازه اینا رو ک نمیگه فکر می‌کنه من خیلی خوش شانس بودم ک با اون ازدواج کردم خیلی این موضوع قلبمو می‌شکنه آخه شوهرم هیچی نیست هیچی 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همه‌ی انسان‌ها حق اینو دارن که با کسی ازدواج کنن که به چشمش زیبان اما برای شما انگار دو طرفه‌ اس چون شما هم معتقدی شوهرت هیچی نیست هیچی

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

خیلی از شوهرا ابراز عشق کلامی ندارن ولی واقعا از اون کسی که ابراز کلامی زیاد داره زنشونو بیشتر دوست ...

آدمی ک کسیو دوست داشته باشه همه کاری برای خوشحالی زنش می‌کنه ولی من ....

حالا واقعا خوشگلی و نمیگه؟یا بنظر خودت نیستی؟اگر نیستی به نظر خودت چطور توقع داری بنظر اون خوشگل بیا ...

بقیه ک میگن خوبم حالا شما ببین و نظرتو صادقانه بگو خودم نمیتونم از خودم راضی باشم