2777
2789
عنوان

شیردهی

| مشاهده متن کامل بحث + 219 بازدید | 35 پست
دکتر نبردم بهداشت میگه خوبه اما خودم کمکی بهش روزی دو وعده میدم آره بابا بخدا هرکی میبینه میگه انگار ...

بهداشت که کلا مزخرف میگه فقط میخوان بچه شیرمادر بخوره به هر قیمتی😒

تحت نظر دکتر اطفال نیست؟دکترا خیلی کمک میکنن من اصلا بهداشتو قبول ندارم...

شیرخشک چی میدی؟بهش میسازه؟گفته بودی کولیک داره هر شیرخشکی نباید بدیااا اذیت میشه طفلی

❤اومدی تا بره فصل دیوونگی🌼شدی آرامش کل این زندگی❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینجا تو تاپیکا سرچ کنی نوشته شیرخشک میدی آروم میشه میخوابه؟

دوهفته بود یه دم گریه میکرد من همش فک میکردم دل درد داره پدی لاکت میدادم باز گریه میکرد گریپ واتر میدادم باز گریه میکرد یه شب دوشیدم دادم تخت خوابید فهمیدم که سیر نمیشه خودم به زور میدوشم انقد فشار میدم با شیر دوش میکشم تا 60 سی سی پر شه بیچاره با 60 بازم سیر نمیشه اما میخوابه

همون pari 70  هستم😊
آره تخت میخوابه شبا دو وعده شیر خودم رو میدم یه وعده شیر خشک 

پس شیرت کمه دخترت سیر نمیشه

اشکال نداره کمکی بده ایشالا وزنش هم میره بالا،به شیشه هم عادت کرده عزیزم شیرتو باید بدوشی بدی،هرچی بزرگتر میشن بیشتر گرسنه میشن کمکی رو قطع نکن

بهداشت که کلا مزخرف میگه فقط میخوان بچه شیرمادر بخوره به هر قیمتی😒 تحت نظر دکتر اطفال نیست؟دکترا خ ...

چرا دکتر داره تما این شوهر من اصلا خوشش نمیاد هی برم دکتر میگه بچه رو دکتری نکن خانومی باور کن کولیک نداشته از گشنکی اونجوری زجه میزده نان 1 میدم 60 سیسی آب دو پیمانه فعلا چهار روزه میدم 

همون pari 70  هستم😊
پس شیرت کمه دخترت سیر نمیشه اشکال نداره کمکی بده ایشالا وزنش هم میره بالا،به شیشه هم عادت کرده عزیز ...

میگما با شیشه میدم سینم رو فراموش نمیکنه؟؟؟

یعنی دوسال باید بدوشم؟؟؟

همون pari 70  هستم😊
دوهفته بود یه دم گریه میکرد من همش فک میکردم دل درد داره پدی لاکت میدادم باز گریه میکرد گریپ واتر می ...

اخی طفلک،شبا شیرخشک بده که راحت تر بخوابه،آره ۶۰ تا هم کمه  ولی خب از هیچی بهتره،اگه همینم ندی شیرت کمتر میشه

نگران نباش بچه ها تا بزرگ بشن پیر میکنن مارو😊

اخی طفلک،شبا شیرخشک بده که راحت تر بخوابه،آره ۶۰ تا هم کمه  ولی خب از هیچی بهتره،اگه همینم ندی ...

الان شیر خشک باید برای کمکی هم طبق دستور روش بدی؟؟؟

همون pari 70  هستم😊

عزیزم منم مشکل شما رو داشتم و دخترم یه سره گریه می کرد تا از دو ماهگی بهش کمکی دادم. برای این که شیرت زیاد بشه 50 گرم جو پوست نکنده رو با یه لیتر اب بذار بپزه. حدودا یه ساعت میشه بعد ابش رو صاف کن و بخور. عالیه . نمیگم شیرم فوران کرد اما خیلی بهتر شد

چرا دکتر داره تما این شوهر من اصلا خوشش نمیاد هی برم دکتر میگه بچه رو دکتری نکن خانومی باور کن کولیک ...

الهی بگردم😞پری جون من اوایل بخاطر سنگ صفرا غذام فقط نون و عسل بود شیرم خیلیییی کم شده بود در طول روز ۳-۴ بار شیرخشک میدادم چون میدیدم حلما سیر نمیشه

بعد اینا خوب شیر نخورن قندشون میوفته،من زیاد میدادم،دیگه مریضیم خوب شد غذام خوب شد شیرم بهتر شد الان روزی دوبار شیرخشک میدم

هرچی بزرگتر بشن بیشتر شیرمیخوان هرچقدر میخواد بهش بده بذار یکم جون بگیره،نان خوبه چربه وزن میده،من راضی بودم ازش

عزیزم منم مشکل شما رو داشتم و دخترم یه سره گریه می کرد تا از دو ماهگی بهش کمکی دادم. برای این که شیر ...

من بیچاره باید بدوشم بدم دیگه سینم رو نمیگیره میگیرها مک میزنه میبینه هیچی نمیاد ول میکنه جیغ میزنه

همون pari 70  هستم😊
الهی بگردم😞پری جون من اوایل بخاطر سنگ صفرا غذام فقط نون و عسل بود شیرم خیلیییی کم شده بود در طول رو ...

میترسم بیشتر بدم دیگه شیر خودم رو نخوره داستان دارم والا تا همسن دو هفته پیش خوب خوب بودا نمیدونم یهو چی شد 

همون pari 70  هستم😊
میگما با شیشه میدم سینم رو فراموش نمیکنه؟؟؟ یعنی دوسال باید بدوشم؟؟؟

شیشه چون راحت ازش شیر میاد بچه بهش عادت میکنه دیگه سینه مادرو نمیگیره،باید شیشه ای میگرفتی که یه سوراخ ریز داشته باشه و حالتش شبیه سینه مادر باشه،الانم دخترت شیرتو دوست داره که تو شیشه میخوره اما شیشه براش راحت تره بخاطر همین شیشه میگیره..

کاش قبلش ازم میپرسیدی کمکت میکردم یا تو تاپیکا سرچ میکردی

الان شیر خشک باید برای کمکی هم طبق دستور روش بدی؟؟؟

نه عزیزم هرچقدر بچت میخوره بده،حلما از دوماهگی ۹۰ تا میخورد الانم ۱۲۰ تا،به دستور روش توجه نکن

میترسم بیشتر بدم دیگه شیر خودم رو نخوره داستان دارم والا تا همسن دو هفته پیش خوب خوب بودا نمیدونم یه ...

عزیزم شیرتو میخوره فقط به شیشه عادت کرده فقط تو شیشه میخوره..