مامانا من شیرم خیلی کمه با شیر دوش به زور میاد دخترم الان دوهفته ای هست دیگه سینم رو نمیخوره امکانش هست بخاطر این باشه که مک میزنه سخت میره دهنش دیگه نمیخوره؟؟؟؟مجبورم بدوشم تو شیشه بدم بهش
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام عزیزم خوبی؟نی نی خوبه؟😙😙 نه گلم احتمالا به شیشه عادت کرده،چرا تو شیشه دادی شیرتو؟
سلام عزیزم بابا نمیدادم یه هفته بود صبح تا شب شب تا صبح گریه میکرد زیر سینم جیغ میزد من فک میکردم دلش درد میکنه تا یه شب مامانم گفت این سیر نمیشه دوشیدم تو شیشه دادم از اون شب آرومه اصلا سینم رو نمیگیره خودم فشار میدم به زور میاد
اره به شیشه عادت کرده . اصلا مک نمیزنه یا میزنه ول میکنه
میزد دو هفته بود همش گریه میکرد من فک میکردم دلش درد میکنه یه شب دوشیدم دادم خورد خوابید سیر نمیشه مک میزنه چند مین بعد یهو جیغ میزنه میپاچم تو دهنش میخوره بعد که خودش چندتا مک میزنه ول میکنه
سلام عزیزم بابا نمیدادم یه هفته بود صبح تا شب شب تا صبح گریه میکرد زیر سینم جیغ میزد من فک میکردم دل ...
پری جون اگه میخوای بچت هم شیر خودتو بخوره هم شیشه رو نباید با هر شیشه ای شیر میدادی بهش،سیر شیشه مدل سینه مادر زیااااده ولی اونی که بچه بهش عادت نکنه و سینه مادرو هم بخوره کمه...حالا اشکال نداره،تو خواب سینتو بده بهش عزیزم،شیرت کمه رازیانه بخور
پری جون اگه میخوای بچت هم شیر خودتو بخوره هم شیشه رو نباید با هر شیشه ای شیر میدادی بهش،سیر شیشه مدل ...
نمیخوره خوشگلم تو خوابم دوتا مک میزنه ول میکنه از کجا باید تهیه کنم سر شیشه که عین سینه مادره مثلا شیشه نیست بدبختی شیرمم نمیاد که بدوشم بدم یه وقتایی که دیگه هلاک میشه شسر خشک میدم