2777
2789
عنوان

شیردهی

219 بازدید | 35 پست

مامانا من شیرم خیلی کمه با شیر دوش به زور میاد دخترم الان دوهفته ای هست دیگه سینم رو نمیخوره امکانش هست بخاطر این باشه که مک میزنه سخت میره دهنش دیگه نمیخوره؟؟؟؟مجبورم بدوشم تو شیشه بدم بهش 

همون pari 70  هستم😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم خوبی؟نی نی خوبه؟😙😙 نه گلم احتمالا به شیشه عادت کرده،چرا تو شیشه دادی شیرتو؟

اره به شیشه عادت کرده . اصلا مک نمیزنه یا میزنه ول میکنه 

تیکر تولد دوسالگی عشقم دخملم . بسلامتی همه نی نی ها صلوات 
سلام عزیزم خوبی؟نی نی خوبه؟😙😙 نه گلم احتمالا به شیشه عادت کرده،چرا تو شیشه دادی شیرتو؟

سلام عزیزم بابا نمیدادم یه هفته بود صبح تا شب شب تا صبح گریه میکرد زیر سینم جیغ میزد من فک میکردم دلش درد میکنه تا یه شب مامانم گفت این سیر نمیشه دوشیدم تو شیشه دادم از اون شب آرومه اصلا سینم رو نمیگیره خودم فشار میدم به زور میاد

همون pari 70  هستم😊
اره به شیشه عادت کرده . اصلا مک نمیزنه یا میزنه ول میکنه 

میزد دو هفته بود همش گریه میکرد من فک میکردم دلش درد میکنه یه شب دوشیدم دادم خورد خوابید سیر نمیشه مک میزنه چند مین بعد یهو جیغ میزنه میپاچم تو دهنش میخوره بعد که خودش چندتا مک میزنه ول میکنه

همون pari 70  هستم😊
سلام عزیزم بابا نمیدادم یه هفته بود صبح تا شب شب تا صبح گریه میکرد زیر سینم جیغ میزد من فک میکردم دل ...

پری جون اگه میخوای بچت هم شیر خودتو بخوره هم شیشه رو نباید با هر شیشه ای شیر میدادی بهش،سیر شیشه مدل سینه مادر زیااااده ولی اونی که بچه بهش عادت نکنه و سینه مادرو هم بخوره کمه...حالا اشکال نداره،تو خواب سینتو بده بهش عزیزم،شیرت کمه رازیانه بخور

❤اومدی تا بره فصل دیوونگی🌼شدی آرامش کل این زندگی❤

وزنیم اضافه نکرده با 3200 به دنیا اومد الان دو ماهشه 4100 هستش

همون pari 70  هستم😊
میزد دو هفته بود همش گریه میکرد من فک میکردم دلش درد میکنه یه شب دوشیدم دادم خورد خوابید سیر نمیشه م ...

دختر منم هی میگیره ول میکنه پدرمو درآورده روشو برمیگردونه

تیکر تولد دوسالگی عشقم دخملم . بسلامتی همه نی نی ها صلوات 
پری جون اگه میخوای بچت هم شیر خودتو بخوره هم شیشه رو نباید با هر شیشه ای شیر میدادی بهش،سیر شیشه مدل ...

نمیخوره خوشگلم تو خوابم دوتا مک میزنه ول میکنه از کجا باید تهیه کنم سر شیشه که عین سینه مادره مثلا شیشه نیست بدبختی شیرمم نمیاد که بدوشم بدم یه وقتایی که دیگه هلاک میشه شسر خشک میدم 

همون pari 70  هستم😊
وزنیم اضافه نکرده با 3200 به دنیا اومد الان دو ماهشه 4100 هستش

یعنی تو دوماه ۹۰۰ گرم اضافه شده؟دکترش چی میگه؟احتمالا اگه این ماه هم وزن نگیره میگه شیرخشک کمکی بده..پس همون شیرت کمه عزیزم

منم شیرم کم بود بخاطر بیماریم،کمکی میدم

نمیخوره خوشگلم تو خوابم دوتا مک میزنه ول میکنه از کجا باید تهیه کنم سر شیشه که عین سینه مادره مثلا ش ...

اینجا تو تاپیکا سرچ کنی نوشته

شیرخشک میدی آروم میشه میخوابه؟

یعنی تو دوماه ۹۰۰ گرم اضافه شده؟دکترش چی میگه؟احتمالا اگه این ماه هم وزن نگیره میگه شیرخشک کمکی بده. ...

دکتر نبردم بهداشت میگه خوبه اما خودم کمکی بهش روزی دو وعده میدم آره بابا بخدا هرکی میبینه میگه انگار بچه تازه به دنیا اومدس 

همون pari 70  هستم😊