2777
2789

جنسی میشد

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هیچی بابا بیکار نشستیمچقدر نینی سایت ک*شعر شده

😂😂😂🤣

من فقط دنبال حس ششم 

خسته شدم از پرسیدن امید واهی 

همشونم دمشون گرم میگن ن  وحقیقتا خودممم میدونم ن هست فقط میخوام گول بزنم خودمو😂

میتونستی وقتی جنسی شد از تاپبک بری بیرون نه اینکه گزارش بزنیابنجا جای پرسیدن همین سوالاسخدا شفات بده

حالت خوبه؟😂مگه من گزارش زدم 

اول بپرس بعد یه حرفی پشت سر هم بزن 

من حتی جوابت هم دادم با خوش‌رویی گفتم نه روی لباس مگه چ قدر زنده میمونه 

چه ادمایی هستینا

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

پرسیدم کسی بوده بدون دخول با لباس زیر باردار شده باشه یا نه

نمیشه گلم....

ولی خب این سوالا بیشتریا گزارش میزنن....

ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ💘🍀✨ ️
😂😂😂🤣من فقط دنبال حس ششم خسته شدم از پرسیدن امید واهی همشونم دمشون گرم میگن ن وحقیقتا خودممم مید ...

من فا*ل تار*وت میگیرم اگه میخوای میتونی نیت کنی اسمت هم بگی واست بگیرم

حالت خوبه؟😂مگه من گزارش زدم اول بپرس بعد یه حرفی پشت سر هم بزن من حتی جوابت هم دادم با خوش‌رویی گفت ...

اهان ببخشید ابنجورب که گفتید فکر کردم گزارش زدید

شرمنده🧡

نمیشه گلم....ولی خب این سوالا بیشتریا گزارش میزنن....

مرسی عزیزم

اره بابا مشکل دارن

انگار تاپیکای دعوای با خواهر شوهر و جاریم جلوی شوهرم بچه شیر میده‌ی خودشون چه تحفه ایه

اهان ببخشید ابنجورب که گفتید فکر کردم گزارش زدیدشرمنده🧡

❤️❤️