2777
2789

آخرای اسفند تولد استاد فیزیکمونه که هممون خیلییی دوسش داریم 

و میخواییم براش تولد بگیریم و سوپرایزش کنیم 

۱۲ نفریم کلا تو کلاس و قرار شد نفری ۳۰۰ بزاریم که میشه ۳۶۰۰ 

بعد یه تومنش میره برای کیک و فشفشه و ظرف و چنگال یه بار مصرف برای کیک و ... 

نزدیک ۷۰۰ یا ۸۰۰ هم میره برای یه باکس گل بزرگ 

۱۸۰۰ میمونه که به نظرتون کادوی خوب چی میشه خرید؟ 

خیلیی ذوق دارم برای تولدش آخه خیلییی دوسش دارم

بعد راستی ما دهمیم امسال و یازدهمی های امسال که پارسال دهم بودن یعنی ما هنوز اون مدرسه نبودیم 

اونا براش تولد گرفته بودن پارسال و امیال هم میخوان بگیرن 

اونا ایدشون این بود که یکی الکی افتاده بود زمین و با مشاورمون هماهنگ کرده بودن که سروصدا کنه و صداش کنه که بعد سوپرایز شد 

حالا به نظرتون ما چیکار کنیم که خز نشه 

پس لطفا نظر بدید که چی بخریم برای کادو و برای سوپرایز چیکار کنیم 

ممنون خوش سلیقه ها🤩

MAFIA PLAYER                                                                میشه برام دعا کنید که دوباره سلامتیم رو به دست بیارم من هنوز سنم خیلیی کمه که درگیر بیماری بشم                                        اگه صلوات فرستادید یا دعا کردید بگید که منم براتون صلوات بفرستم

با تراول دسته گل براش درست کنید

اگه با نظرم مخالفی چشماتو ببند رد شو،مجبور نیستی ابراز مخالفت کنی یا نظرتو تحمیل کنی#دیکتاتور_نباشیم😌به خاطر دوتا پاچه پاره کاربری قبلیم تعلیق شد😂✌🏻ولی به چپ ترین قسمت بدنم🤌🏻تو تاپیکا برامن چایی شیرین بازی در نیارین،استارتر خودش زبون داره🚫

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پاوربانک بگیر ایرپاد بگیر اسمارت واچ براش بگیر

اسمارت واچ یا ایرپاد مگه با ۱۸۰۰ میشه ؟

MAFIA PLAYER                                                                میشه برام دعا کنید که دوباره سلامتیم رو به دست بیارم من هنوز سنم خیلیی کمه که درگیر بیماری بشم                                        اگه صلوات فرستادید یا دعا کردید بگید که منم براتون صلوات بفرستم
با تراول دسته گل براش درست کنید

آخه گل خیلی دوست داره میخواییم براش باکس گل بگیریم دیگه گفتم یه کادو هم کنارش باشه

از اون باکسای کشودار بگیرین

بالای باکس گل و داخل کشو هم سکه پارسیان یا کارت هدیه

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

بنظرم هزینه گل را کم کنید بذارید روی کادو با یک شاخه کارا را کم کنید من اصفهانیم و توی دیجی کالا ببین کارهای قلم زنی و مینا کاری بنظرم شیکه تازه اگه فرصت بیشتر داشتید از استاد مار سفارش میدادید یک گوشش مثلا میزد کلاس مثلا۱۰سال فلان یادگاری میموند

منم تولدم اسفنده پارسال دانش اموزام برام جشن گرفتن😘😘😘😘

آخییی عزیزم حتما خیلی خوبید و دستتون دارن که اینکارو کردن

شما دبیر چی هستید؟

شما خودتون چون معلم هستید میپرسم با چه کارایی خوشحال میشید؟

و اگه اشکال نداره بدونم دانش آموزاتون براتون چی خریدن

بنظرم کیف و کفش مجلسی شیک براش بگیرین

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

همون پولو کارت هدیه بگیرید بدید به معلم .

آخه کارت هدیه بد نیست؟

از اون باکسای کشودار بگیرینبالای باکس گل و داخل کشو هم سکه پارسیان یا کارت هدیه

کدوما؟  عکس داری عزیزم؟