2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من متاهلم هروقت که بیاد خونه دیگه وقتش فقط برای من و بچه هاست البته بیشتر بچه ها تا من 

Amor mio arash♥️♥️♥️                                            مامان آیلین و آیدین                                         

نمیدونم کدوم گریه

فعلا داره سر خودش و با دوس دختر بی نمکش میگذرونه

نمیدونه دلقک واقعی اینجاست.

دیگه نیستم -  ارغوان،شاخه همخون جدا مانده من ")آسمان تو چه رنگ است امروز؟آفتابی‌ست هوا؟یا گرفته‌است هنوز؟.. من در این گوشه که از دنیا بیرون است آفتابی به سرم نیست از بهاران خبرم نیست..آنچه می‌بینم دیوار است آه این سخت سیاه آن چنان نزدیک است که چو بر می‌کشم از سینه نفس نفسم را بر می‌گرداند...چون دل من که چنین خون آلود هر دم از دیده فرو می‌ریزد ؛ ارغوان.. این چه رازی‌ست که هر بار بهار با عزای دل ما می‌آید؟:) که زمین هر سال از خون پرستوها رنگین است وین چنین بر جگر سوختگان داغ بر داغ می‌افزاید؟..ارغوان بیرق گلگون بهار تو برافراشته باش.. شعر خونبار منی:) یاد رنگین رفیقانم را ..بر زبان داشته باش؛ تو بخوان نغمه ناخوانده من ارغوان شاخه همخون جدا مانده من… ارغوان ! شاخه ی همخون جدامانده ی من...🖤🌘

اهان خب بلد نیستم تجربه ندارم فک کردم دوستم ندارع 🫠

نه عزیزم ب این فکر کن اون جز شما هزارتاکاردیگه داره اینکه کم پیام میده و این حرفا مال دختر بچه هاست مهم اینه اگه تو روز یک دقیقه تایم ازاد داشته باشه اون یک دقیقه رو بیادت باشه و اون پیام بده 

کاربری دست دونفره....🌹دوتا خانـــووووم😌یکی مشغول خونه داری وبزرگ کردن دخترقشنگش ماه🌙لین ؛اون یکی مجرد وسرگرم دخترونگیاش🍁

نتش همیشه روشنه

پيام میدم سریع ترین حالت ممکن ج میده

قهوه بنوشید، یک کتاب خوب بخوانید،به یک موسیقی فوق‌العاده گوش دهید و دقایقی به هیچ چیز فکر نکنید.شاید معنای زندگی همین باشد☕️📚🎼 کاربری دست من و آجیم🐣
نه عزیزم ب این فکر کن اون جز شما هزارتاکاردیگه داره اینکه کم پیام میده و این حرفا مال دختر بچه هاست ...

اره وقتی آزاده زنگ میزنه.

مثلا ترمینال بود زنگ زد بعد پباده شد از ماشین زنگ زد بعدم رسید خونه خواهرش ی خرده چت کردیم قرار شد برام مانتو بخره ولنتاین فردا برم پاساژ عکس بدمش.. ولی سه چهار ساعت اخیر خوب آنلاین نشده خیلی کم